Utvidet returrett til 31. januar 2024

Lathyrus sativus and Nutrition

- Traditional Food Products, Chemistry and Safety Issues

Om Lathyrus sativus and Nutrition

This book addresses the traditional use of a specific crop legume, grass pea (Lathyrus sativus), as a food product and ingredient for typical food products.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9783030590901
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 62
  • Utgitt:
  • 8. oktober 2020
  • Utgave:
  • 12020
  • Dimensjoner:
  • 155x235x0 mm.
  • Vekt:
  • 454 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 5. desember 2024

Beskrivelse av Lathyrus sativus and Nutrition

This book addresses the traditional use of a specific crop legume, grass pea (Lathyrus sativus), as a food product and ingredient for typical food products.

Brukervurderinger av Lathyrus sativus and Nutrition



Finn lignende bøker
Boken Lathyrus sativus and Nutrition finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.