Norges billigste bøker

Bøker

Filter
Filter
Sorter etterSorter Populære
 • av John Hammersmark
  429,-

 • av Pascal Engman
  210,-

  En eksklusiv urmaker i Stockholm blir ranet, men ingen klokker blir stjålet. Kort tid etter blir noen av Sveriges rikeste menn kidnappet, og familiene deres blir presset for penger. I Chile søker et privat sykehus etter friske organer. I Sverige, der 500 barn forsvinner hvert år, står de kriminelle bandene klare til å bistå. Førstebetjent Vanessa Frank har en mistanke om at sakene har noe med hverandre å gjøre, men har problemer med å finne sammenhengen. Hun er ufrivillig permittert fra sin stilling på grunn av en opprivende skilsmisse, men driver etterforskning på egen hånd, og møter tøffe, organiserte kriminelle med forgreininger til det svenske politiet. Ildlandet er en dramatisk spenningsroman, og den første med førstebetjent Vanessa Frank i hovedrollen.

 • av Pascal Engman
  210 - 359,-

  «En bok man må lese. En riktig bladvender fra første til siste side.» Camilla Läckberg. En ung kvinne blir funnet død i sin egen leilighet i en av forstedene til Stockholm. Hun er knivstukket over tjue ganger. Politietterforsker Vanessa Frank håndterer utredningen med en gnagende følelse av at det er noe som ikke stemmer. I kjølvannet av feminismens fremgang brer det seg et nettverk av kvinnehatere. De kaller seg incels og får sin livskraft fra internettets mørkeste kroker. De søker fellesskapet og vil forlange oppreisning fra alle kvinner som ikke nedverdiger dem et blikk. Når idé skal omgjøres til handling, er det mange liv som står i fare. Rottekongen er den andre boken om politietterforsker Vanessa Frank.

 • av Pascal Engman
  210,-

  «Pascal Engman er den nye generasjonens mester ... Med lett hånd kaster han deg inn i historiene sine. Det er mesterlig.» David Lagercrantz. En politimann blir funnet drept i en av Stockholms rolige bydeler. Bare et par minutter unna blir enda et offer funnet drept, en ung kvinne med ukjent identitet. De to drapene leder politietterforsker Vanessa Frank inn i en kronglete utredning som blir mer personlig enn hun noen gang kunne ane. Når sporene begynner å peke mot islamistiske fundamentalister, er skrekken et faktum. Vestlige samfunn blir mer og mer engstelig for terrorisme, samtidig som terrornettverkene blir flinkere til å operere i det skjulte. Sorg kan føre mennesker sammen, men kan også være en enorm drivkraft til hevn. Enkene er den tredje, frittstående boken med politietterforsker Vanessa Frank.

 • av Inga Strümke
  375,-

 • av Thomas Erikson
  229,-

  Hvilken farge er du? Nå kommer OMGITT AV IDIOTER på norsk - den fargerike bestselgeren alle snakker om! 450 000 lesere i Sverige og solgt til 40 land. Er du «gul» og impulsiv eller «blå» og analytisk? Eller kanskje «rød» med en tendens til å dominere de rundt deg? Omgitt av idioter beskriver på en lettlest og underholdende måte en av verdens mest kjente metoder for å vise ulikheter mellom oss mennesker. Med vitenskapelig bakgrunn og eksempler fra hverdagen gir boken et konkret hjelpemiddel for å forstå de viktigste forskjellene på ulike personligheter og kommunikasjonstyper. Har du noen gang forsøkt å ta opp noe med partner, en venn eller en kollega, og så har ingenting gått som planlagt? Eller i forvirring forlatt et møte med en følelse av at du ikke forsto de andre som var der? Er det deg eller de andre det er noe i veien med? Velkommen til en hel rekke aha-opplevelser, det kan nemlig hende at ingen av dere er idioter. Etter å ha lest denne boken kommer du til å forstå mer av omgivelsene dine og hva de prøver å fortelle deg. * Thomas Erikson har bakgrunn som foreleser, coach, lederutvikler, salgstrener og forfatter. Han har hatt enorm suksess med boken Omgitt av idioter som er solgt til 40 land og har ligget på bestselgerlistene i lang tid. Oppfølgeren Omgitt av psykopater er også i ferd med å nå et stort publikum. Erikson har i mange år arbeidet med verktøyene som beskrives i boken og han vet at de fungerer!

 • av Victor Sotberg
  329,-

  Edelmot er et spill, en virtuell fantasiverden hvor man lever akkurat som man vil. Victor og Odin har spilt på samme lag, men akkurat idet Victor trodde han hadde funnet en venn, dolket Odin ham i ryggen inne i spillet. Etter sommerferien går begge guttene i 9. klasse - og møtes igjen på hvert sitt lag. Men noe har skjedd: Victor er ikke lenger den usikre personen han var før: Han er kald, målbevisst - og fryktelig god i Edelmot. Styrkeforholdet er endret og alle kortene delt ut på nytt. Hvordan skal de to forholde seg til hverandre nå?

 • av Torkil Færø
  349,-

  Vil du vite hvordan du kan få mer viljestyrke, overskudd og energi? Hvor mye akkurat du tåler eller trenger å trene, sove og spise, og hvordan du kan forebygge alvorlig sykdom? Med Pulskuren og en pulsklokke eller mobil som guide kan du oppnå alt dette!Pulskuren er både for deg som er småsyk og sliten og vil ha energien tilbake, og for deg som har det bra, men vil kjenne mer vitalitet og forbedre evnen til viljestyrke, utholdenhet, nærvær og hverdagsglede. Nøkkelen er pulsvariasjon eller HRV (heart rate variability). Lærer du nervesystemet og pulsen din å kjenne, vil du forstå hva som tapper deg for krefter og gjør deg syk, og hva som gir energi, viljestyrke og overskudd. Du kommer til å sove bedre, føle deg mer opplagt og glad og være mer til stede her og nå. Og du har langt større sjanse for å kunne leve et friskt og vitalt liv til du når høy alder. I boka guider forfatteren deg på en livsviktig reise gjennom nervesystemet ditt, der du garantert vil få deg noen overraskelser underveis!Du lærer blant annet:hvor mye belastning akkurat din kropp tåler når du bør roe ned hvor mye viljestyrke du har tilgjengelig, og hvordan den kan bedres gode grep for bedre og dypere søvn trinn for trinn-veiledning for å justere eller endre livsstil brukererfaringer og forfatterens egen helsereiseFra å være overvektig, røykende og inaktiv har jeg nå et balansert stressnivå, god pulsvariasjon og overskudd til å leve fullt ut. Det har tatt tid, og jeg jobber med det hver dag. Men jeg kan med hånden på hjertet si at livet mitt er et helt annet enn for bare noen få år siden.Dr. Torkil Færø

 • - Fire bøker i én
  av Sandra Lyng
  299,-

  Perfekt gavebok til små enhjørningelskere!Nydelig samlebok med fire bøker i én om Corny, enhjørningen som bærer alle følelsene utenpå kroppen i form av et horn som skifter farge.Gode historier og gjenkjennelige hverdagssituasjoner med fokus på barns følelser som kan gi dem et begrepsapparat rundt nettopp dette. Ispedd en god dose regnbuemagi!Inneholder God natt, Corny, Gratulerer med dagen, Corny, Du klarer det, Corny og Den er min, sier Corny.

 • av Audun Myskja
  182,-

  Audun Myskja har gjennom legepraksis, kurs og retreater hjulpet tusenvis av mennesker til å finne roen på jobb og privat, i øyeblikket og i livet. I Kunsten å finne ro deler han erfaringene sine. Han inviterer til refleksjon rundt hva ro betyr for oss, og tilbyr pusteøvelser og andre teknikker når vi er rammet av ulike former for stress, følelsesmessige utfordringer og vanskelige livshendelser.I denne varme og inspirerende boka får du råd, innspill og praktiske verktøy til å møte hver eneste dag med sinnsro, trygghet og tillit.«Vi mennesker kan velge ro, mer enn vi aner. Verktøyene i boka vil hjelpe deg med å skape mest mulig av den gode roen, og få vevd den sammen med handlekraft i hverdagen. Selv om livet vil gi deg både opp- og nedturer, kan du klare å finne en indre balanse som varer.»Ved å bruke verktøyene i boka kan du få det roligere hjemme, på jobb og i relasjonene dine forebygge stress og utbrenthet redusere uro og angst bevare roen i vanskelige situasjoner få mer energi og livslyst håndtere konflikter bedre leve mer i tråd med verdiene dine

 • av Mark Manson
  201,-

  En forfriskende og underholdende ørefik for en hel generasjon! Over ett år på toppen av Amazons most read-liste, 33 uker på den norske bestselgerlisten I flere tiår har vi blitt fortalt at positive tanker er nøkkelen til et lykkelig og godt liv. «F**n ta positiviteten» sier Mark Manson. «La oss være ærlige, dette går til helvete, og det må vi bare leve med». I denne enormt populære selvhjelpsboken skjærer den amerikanske superbloggeren Mark Manson gjennom alt kosepratet og «nå skal vi hygge oss» -tankegangen, som har smittet det moderne samfunnet og skjemt bort en hel generasjon ved å belønne dem med gullmedaljer bare for å møte opp. Mansons råd er å bli kjent med egne begrensninger og deretter akseptere dem. Straks vi omfavner våre redsler, feil og usikkerheter, kan vi finne motet, utholdenheten og nysgjerrigheten som vi søker.

 • - og 52 andre ting du lurer på om følelser
  av Benjamin Baarli Silseth
  329,-

  Morsom og lærerik bok om følelser!I Hvorfor kan man ikke sprekke av sinne? og 52 andre ting du lurer på om følelser får barna svar på små og store spørsmål om følelser. For hvorfor gruer man seg til ting? Hva er selvtillit? Er det normalt å ikke være forelska i noen? Og hvorfor er mange sure når de våkner?Hvorfor kan man ikke sprekke av sinne? og 52 andre ting du lurer på om følelser er lærerik, lettfattelig og humoristisk illustrert av Leonard Furuberg.Benjamin Silseth er psykolog og spaltist i Aftenposten Junior. Han har tidligere utgitt sakprosaboken Stolt.

 •  
  358,-

  En overdådig samling av alle de mest kjente eventyrene - av Asbjørnsen og Moe, brødrene Grimm, fra "Tusen og én natt" og mange flere. Her er også spennende skatter fra mer ukjente kulturer. Langt på vei er gamle, tradisjonsrike illustrasjoner beholdt.

 • av Hanya Yanagihara
  229,-

  En av fjorårets mest omtalte og leste suksesser i USA. Da fire studiekamerater flytter til New York for å slå seg opp der, er de blakke og rotløse, uten annet enn vennskap og ambisjoner som drivkraft. I løpet av nesten 700 sider og et halvt århundre blir relasjonene mellom vennene dypere og mørkere - preget av kjærlighet og tillitsbrudd, suksess og hovmod. I sentrum står Jude. Midt i livet er han en skremmende dyktig advokat og likevel en ødelagt mann. Han hjemsøkes av traumer fra barndommen som ikke bare virker umulig å overvinne, men som han frykter vil forme livet hans en gang for alle ... Et lite liv er.en rå, emosjonell berg-og-dalbane av en roman. En opprivende, vakker og grenseoverskridende hyllest til vennskap, fellesskap og nestekjærlighet. En bladvender av de sjeldne. Vinner av Kirkus-prisen Nominert til Bookerprisen Nominert til National Book Award Nominert til Bailey's Women's Prize for Fiction

 • av Oliver Segula Lovrenski
  375,-

  Ivor, Marco, Baibai og Jonas er en vennegjeng fra Oslo som nettopp har begynt på videregående. Alle fire sliter med å finne fotfeste i tilværelsen. De stikker av fra institusjonene de er tvunget til på bo på og har alltid dop skjult i skulderveska og en kniv i jakkelomma. Foreldrene er fraværende, barnevernet har ingen kontroll, og så blir det verre. Da vi var yngre er en intens, poetisk og rå oppvekstroman fra Oslo i dag. Den skildrer et røft ungdomsmiljø, men bak det mørke alvoret er historien fortalt med varme og humor.

 • av Heather Morris
  199 - 359,-

 • av Alex Michaelides
  210 - 340,-

  Alicia Berenson skriver dagbok for å utløp for følelsene sine - men mest for å berolige Gabriel, bevise for ektemannen at hun har det bra. Det siste hun vil, er å være til besvær for Gabriel eller gjøre ham ulykkelig på noe vis. Inntil hun en kveld skyter ham fem ganger i ansiktet og aldri mer sier et ord. Seks år etter tragedien dukket det opp en ledig stilling på institusjonen The Grove der Alicia er innlagt. Psykoterapeuten Theo Faber er overbevist om at han kan få Alicia til å snakke, noe ingen andre har klart.«Den beste psykologiske thrilleren siden Gone Girl og Piken på toget.» ASLAK NORE, AFTENPOSTEN A-MAGASINET

 • - Bygg selvfølelse ? Ta smartere valg ? Tren modigmuskelen
  av Anja Hammerseng-Edin
  399,-

  Kjenner du på usikkerhet og tvil, drømmer som er blitt forsømt, en lengsel etter noe vagt der fremme, og en stemme der inne som svakt hvisker: «Hva hvis det er mulig, da?»I boka Hva hvis det er mulig, da? får du bli med Anja Hammerseng-Edin, tidligere landslagsspiller i håndball, i dag mental trener og inspirator, på en stegvis utviklingsreise, hvor du får effektive teknikker og inspirasjon til å finne ditt gull og fulle potensial. Gevinsten er at du kan styrke selvfølelsen, gjøre smartere valg og bygge modigmuskelen. Ved å gjøre meningsfulle endringer i livet ditt, kan du dessuten oppleve mer glede, tilstedeværelse og mental styrke.Inspirert av endrings- og utviklingsprosesser, og blant annet Joseph Campbells beskrivelse av en heltereise, og Walt Disneys bruk av den i filmer, har Anja Hammerseng-Edin skapt sine syv steg, for at du kan lykkes med meningsfulle endringer i ditt liv. Inspiratoren gir deg grepene som skal til for å stå stødigere i valg og livsendringer, og du får forståelse for hva hendelser i livet ditt kan bety når en ser det i en større sammenheng. For det er mye som er mulig, hvis du våger å kjenne på stemmen der inne, og gjør justeringer uten å la frykten styre.For hvem vil vel ikke leve i tråd med det som er viktig for en? Hvem ønsker ikke å ha en verktøykasse klar med mentale teknikker, som kan hjelpe med å gjøre deg mentalt sterk, slik at du står rakrygget selv om det blåser friskt. Du får også innsikt i hvordan du kan kartlegge lidenskapene dine, så du kan leve mer i tråd med dem, og du lærer å avdekke tankemønstre som holder deg tilbake.Gjennom inspirerende historier, kombinert med forskning og teknikker forklart av spennende fagfolk, får du bli med Anja Hammerseng-Edin på en morsom, lærerik og underholdende livs- og endringsreise. Etter hvert kapittel får du nyttige refleksjonsspørsmål og oppgaver som kan være til hjelp i ditt liv.

 • av Audun Myskja
  210 - 359,-

  Hvis du bare har tid til et kvarter om dagen, er dette den aller beste treningen! En helt overkommelig treningsøkt som vil gi deg styrke, balanse, fleksibilitet, bedre koordinasjon og økt utholdenhet. De tibetanske ritene kommer fra en eldgammel tradisjon, men de blir stadig mer populære over hele verden. Ritene gir en ramme for treningen som er mulig å gjennomføre over tid, selv om du er stresset og travel, eller er syk og har smerter. Øvelsene holder deg ung og sterk, både fysisk og mentalt. De er langt mer helhetlige enn ordinær styrke- og utholdenhetstrening. I denne boka presenterer lege Audun Myskja ritene på en helt ny måte, der han bruker kunnskap og ny forskning for å forklare hvorfor ritene virker.

 • av Eckhart Tolle
  210,-

  Forfatteren oppfordrer andre til å finne sitt sanne jeg i nået, og gjenopprette kontakten med vår fundamentale væren og uttrykke oss gjennom vår spesielle guddommelige virkelighet i den fysiske verden.

 • av Pascal Engman
  399,-

  Sjette bok i den populære serien om Vanessa Frank.Den suksessrike thrillerforfatteren Raymond Salinas blir skutt utenfor sitt hjem i Stockholm, på vei til bokmessen i Göteborg. Vanessa Frank innser tidlig at forfatteren hadde kontakter i flere kriminelle nettverk, både i Sverige og i utlandet. De var kilder i arbeidet med en ny bok.Vanessa aner at motivet kan skjule seg i boken Raymond Salinas var i ferd med å skrive. For å finne svaret må hun følge forfatterens fotspor, som ledet til hans død. Hvor langt er egentlig en forfatter villig til å gå for å skape en bestselger?Dette er Vanessa Franks mest kompliserte drapssak til nå. Bestselger er en intens spenningsroman om Stockholms gjengkriger, den internasjonale kokainhandelen og den økende forekomsten av korrupsjon i det svenske rettsvesenet.

 • - håndbok for kronisk syke
  av Kine Albrigtsen
  399,-

  Har du en alvorlig sykdom, men frykter av og til at du bare er lat? Føler du deg som et litt dårligere menneske fordi du ikke orker å lage middag hver dag? Er du lei av folk som foreslår yoga og grønn te som løsning på alle problemene dine?Det er Kine Albrigtsen, Marthe Bay og Mari Svenbalrud også. I Når det ikke går overtar de et oppgjør med fordommer og fastgrodde tankemønstre som fører til skam og dårlig livskvalitet. De snakker deg gjennom sorgen over livet som ikke ble som du hadde tenkt og deler raust av egne erfaringer. Boka kommer med en rekke tips som kan hjelpe deg å leve et bedre liv som kronisk syk.Her får du alt de selv skulle ønske de visste da de ble syke.Når det ikke går over eren varm og ærlig bok som innbyr til samhold og fellesskap.Du er ikke alene!

 • av Lillebjørn Nilsen
  449,-

  En klassiker!De fleste som spiller gitar har på en eller annen måte vært i kontakt med denne boka. Lillebjørn Nilsen har skrevet en omfattende lærebok som spenner fra begynnerens første grep til moderne gitarteknikk.Instruktive tegninger viser hvordan grep og teknikker skal utføres. Folkemusikk, rythm & blues, rock, klassisk - velkjente melodier og sanger brukes som grunnlag for ulike former for ferdighetstrening.

 • - En ny begynnelse etter stress og utbrenthet
  av Kristine Karly Tesaker
  399,-

 • - over 200 perlemønster, tips og ideer
   
  268,-

  Det er perlefeber!Vi perler hjemme, vi perler i barnehagen, vi perler på skolen og vi perler på AKS og SFO. Hele Norge perler! Det store spørsmålet er alltid: «Hva skal vi perle?»Her er svaret! I denne boka får du hundrevis av perlemønster. Lag alt fra dyr og eventyrfigurer til biler, skjeletter og deilige kaker. Du får i tillegg masse ideer til hva du kan bruke perlekunstverkene dine til. Visste du for eksempel at du kan perle all juletrepynten selv?Alt du trenger er perlebrett, perler, bakepapir og et strykejern, så kan du perle i timevis.Moro for hele familien!

 • av Camilla Brinck
  249,-

  Det er bare de to små musene Musse og Helium som kan redde Dyreriket og dets innbyggere fra de onde duejegerne. Alt avhenger av at de finner gullosten. I Jakten på gullosten, som er den andre boken om Musse og Helium begir de seg ut på en spennende jakt hvor de møter både gode og onde skapninger. Hvem de kan stole på er ikke lett å vite. Det viser seg at deres venner Ta-Ta og Gribbeline ikke har fortalt hele sannheten om Dyreriket. De støter på mange overraskelser og oppdager mange hemmeligheter. Det skjer mystiske ting som er vanskelig å forklare - usynlige bruer dukker opp, skapninger forsvinner i løse luften og det virker som at trestubber kan prate. Det blir ingen rolig start på eventyret for våre små venner. Men det viktigste av alt ... nå er de i gang! Bli med på det spennende eventyret, du også!

 • av Jessie Inchauspe
  229 - 349,-

  Har du lyst til å gå ned i vekt - samtidig som du spiser den maten du elsker? Drømmer du om å bli kvitt godtesuget og å få energien tilbake? I Glukoserevolujonen - ta kontroll over blodsukkeret har forfatter og biokjemiker Jessie Inchauspé samlet geniale tips og enkle grep for å oppnå nettopp dette. Boka er oversatt til hele 36 språk og har herjet bestselgerlistene i en rekke land. Nå kommer den endelig på norsk! Visste du at rekkefølgen på maten du spiser er helt avgjørende for blodsukkeret ditt? At du bør spise salaten først, at hvitt sukker gir mindre blodsukkerhopp enn honning, og at et karbohydrat ikke er et karbohydrat? Eller at jo jevnere blodsukker-kurven din er, jo bedre helse får du? Dette og veldig mye annen ny og fascinerende forsking får du i Glukoserevolusjonen, enkelt og underholdende forklart gjennom lett forståelige grafer, fine illustrasjoner og gode og gjenkjennbare eksempler. Ikke siden A-HA hadde sin storhetstid vil du si a-ha så mange ganger, for dette er virkelig spennende og nyttig lesning som åpner opp for nye tanker og nye vaner rundt mat og egen helse. Her får du servert hacks, triks og revolusjonerende innsikt på hver eneste side, og den som trodde karbohydrater og glukosemåling bare var for diabetikere, må tro om igjen. Kunnskap om blodsukkeret og hvordan du unngår store svingninger er noe ALLE har nytte og glede av. Blodsukkeret påvirker humøret ditt, vekta di, energinivået og risikoen for å utvikle ulike livsstilssykdommer. Forfatter Jessie Inchauspé er også kvinnen bak den svært populære instagramkontoen @glucosegodess, med godt over 1 million dedikerte følgere. Hennes store interesse for blodsukker og glukose begynte da hun dro til Silicon Valley for å utvikle en app som skulle gi folk kontroll over blodsukkeret sitt. Med seg selv som testperson gjorde hun en rekke spennende oppdagelser, og begynte å sette seg inn i og formidle blodsukkerets avgjørende betydning for den fysiske og psykiske helsa vår, både på kortere og

 • av Jonathan Haidt
  313,-

  Jonathan Haidt has spent his career speaking truth and wisdom in some of the most difficult spaces ¿ communities polarized by politics and religion, campuses battling culture wars, and now the mental health emergency hitting teenagers today in many countries around the world.In The Anxious Generation, Haidt shows how, between 2010 and 2015, childhood and adolescence got rewired. As teens traded in their flip phones for smartphones packed with social media apps, time online soared, including time spent comparing oneself to a vast pool of others. Time engaging face-to-face with friends and family plummeted, and so did mental health.But this is not just a story about technology; this profound shift took place against a backdrop of declining childhood freedom and free-play, as parents over-supervised every aspect of their children¿s lives offline, depriving them of the experiences they most need to become strong and self-governing adults.In this book, Haidt makes a compelling argument that the loss of play-based childhood and its replacement with a phone-based childhood that is not suitable for human development is the source of increased mental distress among teenagers. The Anxious Generation delves into the latest psychological and biological research to show the four fundamental ways in which a phone-based childhood disrupts development ¿ sleep deprivation, social deprivation, cognitive fragmentation and addiction. Haidt offers separate in-depth analyses of what has happened to girls, and what has happened to boys, offering practical advice for parents, schools, governments, and teens themselves. Drawing on ancient wisdom and cutting-edge research, this eye-opening book is a life raft and a powerful call-to-arms.

 • - Timeless lessons on wealth, greed, and happiness
  av Morgan Housel
  190,-

  The Psychology of Money, penned by Morgan Housel, is a remarkable book that delves into the complex world of finance and personal wealth. Published in 2020 by Harriman House Publishing, the book stands out in the genre of financial literature. The Psychology of Money is not just a book about money; it's a book about human behavior and our relationship with money. Housel brings a fresh perspective to the world of personal finance by exploring the psychological aspects of money and how emotions influence our financial decisions. This book is a must-read for anyone who wants to understand the often irrational world of personal finance and wealth accumulation. Harriman House Publishing is proud to have this gem in their collection.

 • av Jean L. Bolognia
  6 258,-

  For dermatology residents and trainees, as well as those in clinical practice, Dermatology is the leading reference for understanding, diagnosing, and treating the full spectrum of skin disease-and is the key resource that residents rely on throughout their training and certification. Widely recognized for its easy-in, easy-out approach, this revised 5th Edition turns complex information into user-friendly visual content through the use of clear, templated chapters, digestible artwork, and easy-to-follow algorithms and tables. This two-volume masterwork provides complete, authoritative coverage of basic science, clinical practice of both adult and pediatric dermatology, dermatopathology, and dermatologic surgery-more than any other source, making it the gold standard reference in the field today.Simplifies complex content in a highly accessible, highly visual manner, with 1,100+ tables; 2,600+ figures, including numerous disease classification algorithms as well as diagnostic and therapeutic pathways; and over 1,500 additional figures and tables online.Utilizes weighted differential diagnosis tables and a "ladder" approach to therapeutic interventions.Features an intuitive organization and color-coded sections that allow for easy and rapid access to the information you need.Retains an emphasis on clinicopathologic correlations, with photomicrographs demonstrating key histologic findings adjacent to clinical images of the same disorder.Contains updated treatment information throughout, including immune checkpoint inhibitors, JAK inhibitors, and monoclonal antibodies for a wide range of conditions such as psoriasis, atopic dermatitis, alopecia areata, vitiligo, and skin cancers.Provides up-to-date information on genetic and molecular markers and next-generation sequencing as it applies to dermatologists.Features new videos, including cryosurgical and suturing techniques, treatment of rhinophyma via electrosection, and neuromodulator treatment of axillary hyperhidrosis.Includes new WHO classifications of skin tumors, new FDA pregnancy drug labeling, and new ACR/EULAR criteria for vasculitis and lupus erythematosus.Includes new sections on confocal microscopy and artificial intelligence.An eBook version is included with purchase. The eBook allows you to access all of the text, figures, and references, with the ability to search, customize your content, make notes and highlights, and have content read aloud. Any additional digital ancillary content may publish up to 6 weeks following the publication date.

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.