Norges billigste bøker

Krim og spenning

Her finner du spennende bøker om Krim og spenning. Nedenfor er et flott utvalg på over 112.777 bøker om emnet.
Vis mer
Filter
Filter
Sorter etterSorter Populære
 • av Richard Osman
  140 - 224,-

 • av Michael Hjorth & Hans Rosenfeldt
  393,-

  Hjorth & Rosenfeldt er tilbake med den åttende boken i serien om kriminalpsykologen Sebastian Bergman og politifolkene på Riksmord, som hittil har solgt over sju millioner bøker og blitt oversatt til 34 språk. Riksmord befinner seg i en dyp krise og står i fare for å bli oppløst, etter at en av de ansatte er arrestert for drap. Under en utredning om hvordan gruppen kan reddes, blir det varslet om et nytt mord. En kvinne i sekstiårsalderen er funnet drept på en grisegård utenfor Västerås- og det finnes spor som tyder på at drapet utført med riksmord i tankene. Vanja Lithner som leder arbeidet, kaller inn de gjenstående medlemmene, blant dem sin biologiske far, kriminalpsykologen Sebastian Bergman, som har bidratt til å løse en rekke saker. Sebastian er ikke i storslag for tiden. Nylig døde Tim, en klient som også mistet et barn i tsunamien i 2004. Kan hende støtte Tim på Sebastians datter Sabine i kaoset, hun ble aldri funnet, og nå vil han aldri få vite det. Med mindre Tims datter Cathy husker noe. Etter farens død planlegger hun flytting til Australia. Rekker Sebastian å finne ut hva hun vet, før hun flyr til andre siden av jorden?

 • av Anne Holt
  393,-

  Hanne Wilhelmsens liv er i ferd med å gå i oppløsning. Kona Nefis har forlatt henne og tatt deres felles datter Ida med seg. Da ett av de få menneskene Hanne bryr seg om her i verden i tillegg blir brutalt drept, må hun kjempe for både å redde familien og løse en drapssak viktigere enn noen hun tidligere har vært borti. I kamp med egne destruktive krefter og tanker blir hun ledet inn i et dystert landskap av hat, forakt og overgrep, der det også viser seg at en rekke uforklarlige graviditeter er en del av et større, skremmende hele. Søvnløs og desperat arbeider Hanne døgnet rundt, og finner til slutt en sannhet som ikke er til å leve med. For noen.

 • av Gunnar Staalesen
  393,-

  Den 20. romanen om Varg Veum åpner med at Veum får førerkortet sitt beslaglagt av politiet i Sogn og Fjordane. Fra bussvinduet på vei hjem til Bergen legger han merke til tre personer i et veikryss. Noen dager senere gjenkjenner han en av disse under avisoverskriften UNG MANN SAVNET.De tre skulle delta i en demonstrasjon mot et oppdrettsanlegg i den trange bygden Solvik nord for Bergen. Veums naturlige nysgjerrighet fører ham til Solvik og et tilfeldig funn av et lik i sjøen.Er det noen forbindelse mellom dette likfunnet og dødsfallet til en journalist som gravde i fiskeanleggets drift to år tidligere?Hvor mange hemmeligheter skjuler det seg i Solvik, der to familier konkurrerer om lakserikdommene, og der Bygdedyret våker over alt som skjer?

 • av Terry Hayes
  194 - 303,-

  THE AMAZING NEW THRILLER FROM TERRY HAYES. IF YOU THOUGHT I AM PILGRIM WAS GOOD...

 • av Liza Marklund
  182 - 358,-

  POLARSIRKELEN er første del av en trilogi som utspiller seg i Nord-Sverige, der Liza vokste opp. Det er en karakterdrevet kriminalroman av høyeste rang som foregår i to tidsperspektiver, sommeren 1980 og julen 2019. Hovedpersonene er en gruppe tenåringsjenter på begynnelsen av 1980-tallet. De har en bokklubb sammen der de møtes og diskuterer litteratur. En av dem forsvinner, 17 år gammel, og blir funnet førti år senere: innemurt i et brofundament, naken og halshugget.Forholdene og hendelsene i bokklubben Polarsirkelen driver hele handlingen. Det som skjer sommeren 1980 vil prege jentenes voksne liv. Når deres savnede venn blir funnet julen 2019, åpner det seg brådyp både i og mellom de nå middelaldrende kvinnene. Smertefulle hemmeligheter som har vært skjult i flere tiår, truer med å bli avslørt, med ødeleggende konsekvenser.Gutten som flere av jentene var forelsket i, i 1980, Wiking Stormberg, er nå politimester i den frostbitte byen ved polarsirkelen. Han leder etterforskningen av det makabre funnet i brofundamentet. Nådeløst trekkes han inn i dramaet som formet livene til de overlevende kvinnene.

 • av Hans Olav Lahlum
  384,-

  Datoen er 31. oktober og året er 1973. På sitt privatdetektivkontor i Oslo blir Kolbjørn «K2» Kristiansen oppsøkt av en oppskaket lektor. Lektoren finner det utrolig at en gammel venn på Gjøvik skulle dø i en fallulykke, og begrunner det med at vennen led av høydeskrekk. Kristiansens etterforskning på Gjøvik tilsier at dødsfallet var en ulykke eller et selvdrap. Han avskriver funnet av en terning på åstedet som en tilfeldighet, men stusser over at den avdødes enke ikke kjenner til verken høydeskrekken eller lektorvennen. Før K2 rekker å spørre klienten sin om dette, omkommer lektoren selv etter å ha blitt påkjørt. Det viser seg at hans etterlatte ikke har noe kjennskap til den påståtte vennen på Gjøvik. K2s forvirring blir til en nagende visshet om at det har skjedd et dobbeltdrap, idet han også på åstedet i Oslo finner en terning. K2 må søke hjelp hos sin hemmelige rådgiver Patricia for å få oppklart mysteriet om hva slags forbindelse det var mellom de to ofrene. Senere har de fortsatt en lang vei frem til å stoppe den ansiktsløse og navnløse terningmorderen ...Terningmorderen er den ellevte romanen i historikeren Hans Olav Lahlums klassiske krimromanserie fra 1960- og 1970-tallets Norge.

 • av Sara(forf.) Gundersen Strömberg
  349,-

 • av Lucinda Riley
  229 - 404,-

  Lucinda Rileys fascinerende kriminalroman Mordene på Fleat House åpner med det plutselige dødsfallet til en elev ved Fleat House på St. Stephen's, en privat internatskole i det dypeste Norfolk, nordøst for London. Det er en sjokkerende hendelse som skolens rektor helst vil kalle «en tragisk ulykke».Det lokale politiet kan likevel ikke utelukke at noe mistenkelig har skjedd, og saken fører til at den anerkjente etterforskeren Jazmine 'Jazz' Hunter kommer tilbake til politiet. Noe motvillig går Jazz med på å lede etterforskningen som en tjeneste for sin gamle sjef.Et makabert funn på skolens område gjør saken til den vanskeligste drapsetterforskningen i hennes karriere. For Fleat House skjuler hemmeligheter som er mørkere enn Jazz og hennes team kunne ha forestilt seg.

 • av Karin Fossum
  393,-

  NY FEBER-KRIMFarvel, Farah Diba er en aktuell og gripende historie om mennesker som lever i stor smerte.I Fossums ferske kriminalroman kommer en mann farende inn på politihuset, han halter og roper at datteren hans er borte. Hun er snart 6 år. Etterforsker Eddie Feber har selv en datter på samme alder.Kandis forsvant midt på dagen. Hun hadde blå kjole og hårsløyfe, joggesko og det mørke håret samlet i en lang flette. Pappa Alfie René er en plaget mann, synlig preget av en tidligere motorsykkelulykke og oppslukt av fortvilelse over datterens forsvinning. Mamma Fayroz Mohaved er død av kreft.En jente er blitt observert på lageret i en Joker-butikk og i en blå kassebil ved en bensinstasjon, nær skogområdet Natvig. Er Kandis bortført av en overgriper? Er den lille jenta i den vakre kjolen tatt med langt inn i den mørke skogen?Etter hvert som dagene går, blir håpet om å finne jenta levende til et desperat og kanskje urealistisk ønske.

 • av Danielle Lori
  197 - 227,-

  She fears the dark. He rules it. Her dresses are too tight, her heels too tall. She laughs too loudly, eats without decorum, and mixes up most sayings in the book. Little do most know it's just a sparkly disguise, there to hide one panic attack at a time. Nobody can crack Gianna's facade . . . no one anyway, until he comes along. Most see a paragon of morality; a special agent upholding the law. In the New York underworld, others know him as a hustler, a killer, his nature as cold as the heart of ice in his chest. Christian Allister has always followed the life plan he'd envisioned in his youth, beneath the harsh lights of a frigid, damp cell. With a proclivity for order and the number three, he's never been tempted to veer off course. But perhaps one should never say never . . . One winter night and their lives intertwine. She hates him-his stone-cold demeanor, his arrogance and too-perceptive eye-but over the years, even as their games consist of insulting each other's looks and intelligence, she begins to live to play with him. Nowhere in Christian's plans had he ever prepared for Gianna. She's chaos embodied, not his type, and married, but none of that can stop his eyes from following her wherever she goes. All along, she doesn't even know that she's his-his frustration, his fascination. His maddest obsession. *Can be read as a standalone

 • av Richard Osman
  144 - 234,-

 • av Richard Osman
  303,-

 • av Pascal Engman
  349,-

 • av Anders(forf) Engen de la Motte
  375,-

 • av Anne Holt
  210 - 386,-

  Hanne Wilhelmsen er tilbake!En pandemi har slått inn over verden. Hanne Wilhelmsen, for lengst pensjonert fra politiet, har levd i indre eksil i leiligheten sin i en årrekke. Da Norge stenges ned, opplever hun endelig å ta den folketomme byen sin tilbake.Politibetjent Henrik Holme sliter samtidig med et drap ingen synes å bry seg nevneverdig med. En kvinne er funnet naken i bagasjerommet på en tilfeldig bil. Kroppen er intakt, bortsett fra at ansiktet er knust. Ingen har meldt henne savnet. Ingen vet hvem hun er. Han må ty til sin gamle mentor Hanne Wilhelmsen for hjelp.På Norges største forlagshus har den unge redaktøren Ebba Braut bare vært fire dager i ny jobb da pandemien rammer for fullt. Fra et trangt hjemmekontor blir hun satt til å jakte på et svært verdifullt, forsvunnet manus fra en av forlagets bestselgende forfattere. Hun må også tvinge seg på Hanne Wilhelmsen, som nettopp har levert sin første kriminalroman uten å være videre interessert i å bli redigert.Det ellevte manus er en historie om familiehemmeligheter og bedrag, om identitetstyveri og svindel, om forfattere og bokbransje, og om hvordan virkelighetslitteratur kan være livsfarlig. Bokstavelig talt.

 • av Lee Child
  129 - 224,-

  1992. Eight respectable people have been found dead across the US and don't appear to be connected. Until one body, the victim of a fatal fall from a hospital window, generates unexpected attention from the SECRETary of Defence. Jack Reacher is assigned to the case, but will he bring the bad guys to justice the official way... or his way?

 • av Lars Kepler
  200 - 404,-

  For tre år siden mottok Saga Bauer et postkort med en truende tekst om en pistol med ni hvite kuler - hvorav en ligger og venter på Joona Linna. Det sto at hun var den eneste som kunne redde ham. Hun viste kortet til Joona, men tiden gikk og trusselen bleknet som en meningsløs provokasjon. Helt til nå. En sekk med nesten helt oppløst kropp blir funnet fastspent til et tre i Kapellskär. En melkehvit patronhylse er funnet på drapsstedet. Gjennom kompliserte gåter begynner en bestialsk gjerningsmann å gi politiet muligheten til å stoppe drapsserien. Joona Linna og Saga Bauer kjemper side om side for å sette sammen puslespillet og redde de utpekte ofrene før det er for sent. Den voldelige jakten blir stadig mer desperat. Kanskje denne seriemorderen er umulig å stoppe, kanskje de allerede sitter fast i spindelvevet.

 • av Jo Nesbø
  182,-

  Dette er den første boka om Harry Hole.

 • av Jussi Adler-Olsen
  249 - 385,-

 • av Richard Osman
  153,-

  Title: The Bullet That Missed, Author: Richard Osman, Publication Year: 2023-05-11, Publisher: Penguin Books Ltd (UK), Language: eng

 • av Mohlin, Peter/Nyström, Peter(for)Jonassen & m.fl.
  375,-

 • av Liza Marklund
  229 - 384,-

  I august 1990 gikk Wiking Stormbergs kone, Helena, til Kallmyren og druknet seg. Ved bredden av myren lå babyen deres, halvdød av insektbitt. Helenas kropp ble aldri funnet og Wiking har aldri kommet over tapet av kona. Men barna og jobben som politisjef i Stenträsk har gitt ham mening med livet. Så lander et brev i postkassen til Markus, Wiking og Helenas sønn som nå er blitt voksen. Brevet er skrevet i Helenas håndskrift. Det er en trussel, skrevet med Helenas håndskrift og undertegnet med hennes karakteristiske signatur, stjernen som ser ut som arret på magen hennes. Wiking stilles på umenneskelige prøver og begynner å lure på om han er blitt gal eller om det finnes en trussel mot ham og familien hans.

 • av Stefan Ahnhem
  393,-

 • av Ørjan N. Karlsson
  375,-

 • av Michael Connelly
  224,-

 • av Lars Kepler
  210,-

  En ung kvinne forsvinner på vei hjem fra skolen. Fem år senere blir hun funnet drept på en lekeplass midt i Stockholm. Gjennom overvåkningskameraer klarer Joona Linna å spore opp et øyenvitne. Når det viser seg at vitnet er en psykisk syk mann som overhodet ikke husker noe av det han har sett, kontakter Joona hypnotisør Erik Maria Bark.

 • av Jo Nesbø
  218 - 404,-

 • av Ørjan N. Karlsson
  229 - 385,-

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.