Norges billigste bøker

Skjønnlitteratur

Her finner du spennende bøker om Skjønnlitteratur. Nedenfor er et flott utvalg på over 966.800 bøker om emnet.
Vis mer
Filter
Filter
Sorter etterSorter Populære
 • av Lars Mytting
  249 - 432,-

 • av Oliver Segula Lovrenski
  229 - 373,-

  Ivor, Marco, Baibai og Jonas er en vennegjeng fra Oslo som nettopp har begynt på videregående. Alle fire sliter med å finne fotfeste i tilværelsen. De stikker av fra institusjonene de er tvunget til på bo på og har alltid dop skjult i skulderveska og en kniv i jakkelomma. Foreldrene er fraværende, barnevernet har ingen kontroll, og så blir det verre. Da vi var yngre er en intens, poetisk og rå oppvekstroman fra Oslo i dag. Den skildrer et røft ungdomsmiljø, men bak det mørke alvoret er historien fortalt med varme og humor.

 • av Tore Renberg
  391,-

 • av Victor Sotberg
  329,-

  Edelmot er et spill, en virtuell fantasiverden hvor man lever akkurat som man vil. Victor og Odin har spilt på samme lag, men akkurat idet Victor trodde han hadde funnet en venn, dolket Odin ham i ryggen inne i spillet.Etter sommerferien går begge guttene i 9. klasse - og møtes igjen på hvert sitt lag. Men noe har skjedd: Victor er ikke lenger den usikre personen han var før: Han er kald, målbevisst - og fryktelig god i Edelmot. Styrkeforholdet er endret og alle kortene delt ut på nytt. Hvordan skal de to forholde seg til hverandre nå?

 • av Lucinda Riley
  249 - 414,-

  ÅTTENDE OG SISTE BOK I SERIEN «DE SYV SØSTRE»Alt vil bli avslørtParis, 1928En gutt blir funnet, forkommet og døden nær, og en vennlig familie tar seg av ham. Den stille, talentfulle gutten blomstrer i sitt nye hjem, og familien gir ham et bedre liv enn han noen gang kunne ha drømt om.Etter hvert som han vokser opp til en ung mann, som forelsker seg og blir student ved det prestisjetunge Conservatoire de Paris, hender det at han iblant glemmer fortidens redsler - og løftet han har gitt. Men over hele Europa vokser ondskapen, og ingen kan føle seg trygge. I sitt hjerte vet han at den dagen vil komme hvor han må flykte igjen.Egeerhavet, 2008De syv søstrene er samlet for første gang, de er om bord på Titanen for å ta et siste farvel med den gåtefulle faren de elsket så høyt. Til alles overraskelse har Pa Salt valgt å gi ledetråden til fortiden deres til Merry, den savnede søsteren. Men for hver sannhet som avsløres, dukker det opp nye spørsmål. Søstrene må etter hvert innse at deres elskede far var en mann de knapt kjente. Og enda mer sjokkerende: Alle hans hemmeligheter kan få konsekvenser for dem den dag i dag.Atlas - fortellingen om Pa Salt spenner over et helt liv med kjærlighet og tap, den krysser grenser og hav og fører serien «De syv søstre» til frem til en fantastisk, uforglemmelig avslutning.

 • av Simon Stranger
  388,-

  Dette er fortellingen om det jødiske ekteparet Rachel og Jacob Feldmann som blir drept av grenselosene de trodde skulle redde dem. Om Ellen Glotts familie som fikk enebolig, eiendeler og fremtidsdrømmer røvet fra seg, før de ble jaget på flukt fra utslettelsen. To generasjoner senere skal Ellens barnebarn gifte seg med forfatteren Simon Stranger. Under et skrivearbeid om det norske folkemordet, kommer Stranger over opplysninger om egen slekt, som gir nye perspektiver på det mørkeste kapittelet i moderne historie.Romanen er utformet som et museum. Hvert kapittel er en sal, fylt med gjenstander, fotografier og minner. Til sammen danner de en mosaikk fra virkelighetens verden, der hver bestanddel avdekker en historie så merkverdig og makaber at den overgår fantasien. Museum for mordere og redningsmenn er en roman om ytterpunktene i det menneskelige, om skyld og ansvar, og om hvordan vi iblant kan være avhengig av fremmede for å overleve.

 • av Sarah J. Maas
  134,-

 • - Jomsviking 6
  av Bjørn Andreas Bull-Hansen
  449,-

 • av Anna Stuart
  182,-

  NYHET fra Anna Stuart! Les den uforglemmelige romanen Jordmoren i AuschwitzAuschwitz, 1943: Da jeg holdt den nyfødte jenta i armene mine, lot jeg fingeren følge den svarte tatoveringen på låret hennes. Jeg ba til Gud om at dette tallet, som var identisk med morens fangenummer, en dag ville ville kunne ha kraft til å gjenforene en familie som var blitt revet fra hverandre av krigen.Inspirert av en utrolig, men sann historie om en kvinnes kamp for kjærlighet, håp - og livet - under grufulle omstendigheterDa Ana Kaminski blir dyttet gjennom porten til Auschwitz sammen med sin unge venninne Ester Pasternak, forstår hun at gode råd er dyre. For med hennes relativ høye alder er ikke fangevokterne overbevist om at hun kan være til nytte. Men Ana er jordmor, og med papirer som kan bevise det får hun og Ester, som assistenten hennes, armene tatovert med hvert sitt fangenummer og brakt til leirens fødeavdeling.En jordmor skal bistå den fødende med å bringe barnet trygt til verden, men forholdene i leiren gjør dette til en ufattelig prøvelse. For det er nemlig ikke meningen at mange av disse barna skal leve, og de få som gjør det, de sterkeste og med mest ariske trekk, blir plassert hos tyske familier.I dette helvete på jord får Ana et glimt av håp. Ana og Ester begynner å tatovere morens fangenummer et sted der det ikke er så synlig på den nyfødte, i håp om at mor og barn kan gjenforenes. For det går rykter om at krigen nærmer seg slutten.Men så legger Ana merke til kulen på Esters mage ...En aldeles hjerteskjærende og oppslukende roman om en kvinnes mot og besluttsomhet i en brutal og kaotisk verden. Perfekt for alle som liker Nattergalen, Tatovøren i Auschwitz og Alice-nettverket.«Wow ... det føltes som hjertet ble røsket ut av brystet mitt ... spiller på hele følelsesregisteret.»Spooky's Maze of Books ?????«Må leses, utvilsomt en av årets beste bøker ... for en hjerteskjærende historie ... Sørg for å ha nok snytepapir ...»Echoes in an Empty Room ?????«... Jeg slukte denne boken i ett jafs ... Jeg er nesten målløs ... Jeg elsket denne boken, historisk fiksjon på sitt beste. Jeg kunne ha gitt den 10 stjerner.»Page Turners ?????«Nydelig, hjerteskjærende, oppløftende og inspirerende.»Fiction Books ?????«... en særdeles velskrevet og godt researchet fiksjonalisert fortelling om disse menneskenes liv. Hjertet mitt blødde mens jeg leste om alle de tragiske skjebnene, men medmenneskeligheten, håpet og heltedådene gjorde meg svært ydmyk. (...) Den ufattelig grufulle historien inneholder glimt av håp og lykke.»The Sleepy Reader«... en ualminnelig følelsesmessig opplevelse ... en oppsiktsvekkende god bok, som forfatteren kan være stolt av.»Being Anne«En betimelig påminnelse om hvordan styrke, mot og rettskaffenhet kan seire over ondskapen, til sjuende og sist. Jeg er så glad for at jeg leste den.»Karen's Book Bag

 • av Henrik H. Langeland
  449,-

  Makten og æren er et intenst og mangfoldig familiedrama om livet i et norsk skipsrederi gjennom 1900-tallet.På sin storslåtte attenårsfeiring i 1908 arver Herman Lauritzen formelt makten i farens Tønsberg-rederi. Før han kan overta som seniorsjef, må han imidlertid gå i lære i utlandet. Broren Alf skal sendes til sjøs mot sin vilje, mens lillesøsteren Mathilde forsvinner under tragiske omstendigheter samme ettermiddag.Først ni år senere vender en tuberkuløs Herman hjem til et rederi i ruiner. Han må benytte seg av nådeløs kløkt for å gjenreise firmaet og familiens ære. I rikdommens skygge oppstår det svikefulle konflikter, tapt kjærlighet og bittersøte revansjer, men romanserien handler også shippingens betydning for det moderne Norge: om klassekamp, velstandsvekst og kvinnefrigjøring. Og ikke minst om arvens kraft. Kan man unnslippe sine slektsbånd? Eller fanger familien for alltid?Første bind utkommer våren 2024.

 • av Ana Huang
  134,-

  Discover the addictive world of the Twisted series from TikTok sensation, Ana Huang! Read Twisted Love now for a brother's best friend romance.He has a heart of ice . . . but for her, he'd burn the world.Alex Volkov is a devil blessed with the face of an angel and cursed with a past he can't escape.Driven by a tragedy that has haunted him for most of his life, his ruthless pursuits for success and vengeance leave little room for matters of the heart.But when he's forced to look after his best friend's sister, he starts to feel something in his chest:A crack.A melt.A fire that could end his world as he knew it.***Ava Chen is a free spirit trapped by nightmares of a childhood she can't remember.But despite her broken past, she's never stopped seeing the beauty in the world . . . including the heart beneath the icy exterior of a man she shouldn't want.Her brother's best friend.Her neighbour.Her saviour and her downfall.Theirs is a love that was never supposed to happen - but when it does, it unleashes secrets that could destroy them both . . . and everything they hold dear.Twisted Love is a brother's best friend/opposites attract romance with a hint of suspense. It's book one in the Twisted series but can be read as a standalone.WARNING: This book contains a jealous/possessive antihero, explicit sexual content and profanity. Recommended for 18+.

 • av Hanya Yanagihara
  222,-

  En av fjorårets mest omtalte og leste suksesser i USA. Da fire studiekamerater flytter til New York for å slå seg opp der, er de blakke og rotløse, uten annet enn vennskap og ambisjoner som drivkraft. I løpet av nesten 700 sider og et halvt århundre blir relasjonene mellom vennene dypere og mørkere - preget av kjærlighet og tillitsbrudd, suksess og hovmod. I sentrum står Jude. Midt i livet er han en skremmende dyktig advokat og likevel en ødelagt mann. Han hjemsøkes av traumer fra barndommen som ikke bare virker umulig å overvinne, men som han frykter vil forme livet hans en gang for alle ... Et lite liv er.en rå, emosjonell berg-og-dalbane av en roman. En opprivende, vakker og grenseoverskridende hyllest til vennskap, fellesskap og nestekjærlighet. En bladvender av de sjeldne. Vinner av Kirkus-prisen Nominert til Bookerprisen Nominert til National Book Award Nominert til Bailey's Women's Prize for Fiction

 • av Valérie Perrin
  224 - 358,-

  En fransk boksensasjon - Å VANNE BLOMSTER OM KVELDEN av Valérie Perrin er en vakker, livsbejaende roman om livets små og store spørsmål, og om å våge å tro på lykken.«Den vakreste boken i verden. Den fortjener 10+ av 10.» - Corriere della Sera Violette lever et stille liv som gravlundsvokter i en landsby i Bourgogne. Hun vanner blomster og steller alle gravene, og vet nøyaktig hvem som ligger begravet hvor. Bare én uke i året tar hun fri, for å reise til kysten og svømme i havet.Til hverdags er den stillferdige Violette omgitt av gravstøtter, blomster, katter og sørgende, men hun omgås også den lokale sognepresten og gravlundens tre gravere. Flere ganger om dagen stikker folk innom kjøkkenet hennes for å få en kopp kaffe, litt portvin eller noen trøstende ord.Men Violette har også sin egen sorg å bære på. Hvor har det blitt av ektemannen og datteren, og hvorfor er hun så ensom?Valérie Perrin var en forholdsvis ukjent forfatter da denne boken ble utgitt. Likevel ble den en enorm suksess og publikumsfavoritt, takket være dedikerte bokhandlere og begeistrede lesere. Over 1 million eksemplarer er til nå solgt i Frankrike, og i 2020 ble den Italias store «lockdownroman» og årets mest solgte bok, og den ble omtalt i italiensk presse som «den vakreste boken i verden».

 • av Aslak Nore
  229 - 389,-

  Det er adventstid på Rederhaugen. Nyutnevnt SAGA-direktør Sasha Falck donerer redningsskøyten «Falck 3» til Redningsselskapet og lanserer ideen om en forskningsekspedisjon til Svalbard. På et sykehus i Bodø ligger legen Hans Falck hardt skadet etter en ulykke med 330-skvadronen. I Oslo får Johnny Berg melding om at en fremmed makt har en infiltratør på innsiden av SAGA. Og snart er det tid for familien Falcks tradisjonsrike juleselskap. Når «Falck 3» stevner mot Kirkenes og Svalbard, møtes de gamle fiendene fra den kalde krigen i en ny konfrontasjon - med avgjørende konsekvenser for de indre anliggender i den rike og mektige familien Falck. Ingen skal drukne er en storslått fortelling om ulovlig kjærlighet, farlige politiske ideer og bitter maktkamp. Det handler om jakten på en forræder, som tar leseren fra overdådig rikdom i Bergen på 1950-tallet til studentopprør og kommunisme på 1970-tallet til våre dager. Ikke minst er det en fortelling om hvordan tilfeldige møter kan forandre selve livet.

 • av Sarah J. Maas
  134,-

 • av Sarah J. Maas
  134,-

 • av Sarah J. Maas
  134,-

 • av Heather Morris
  182 - 358,-

 • av Valérie Perrin
  249 - 434,-

  Fra forfatteren av den internasjonale bestselgeren Å vanne blomster om kvelden - velskrevet fortelling om vennskap og alle valgene som gjør oss til dem vi er1986: Adrien, Etienne og Nina er bare ti år gamle første gang de møtes, og de blir raskt nære venner. De lover hverandre at de en dag skal forlate småbyen de bor i, flytte sammen til Paris og aldri miste kontakten med hverandre.2017: Et bilvrak trekkes opp fra dypet av en innsjø, med en død person inni. En lokal journalist begynner å grave i saken. Sakte, men sikkert avdekker hun det usedvanlig sterke båndet mellom de tre vennene. Hvordan er deres fortid knyttet til personen i bilen? Og hvorfor har de ikke lenger noen kontakt?Valérie Perrin har en nesten magisk evne til å dykke ned i livets dypeste alvor. I denne boken følger hun en lang tråd av hjerteskjærende, uunngåelige hendelser i løpet av tre tiår, og trekker leseren inn i en sterk historie om kjærlighet og tap, håp og sorg, og om avstanden som følger med tidens gang.«En perle av en roman.» - Le Parisien

 • av Ken Follett
  395,-

  England 1770. Oppfinnelsen av «spinning Jenny» varsler en ny æra innen produksjon og industri. I løpet av bare én generasjon endret vevemaskinen menneskers liv fundamentalt. Verden er i opprør, inkludert i Kingsbridge. Maskiner gjør det tradisjonelle manuelle arbeidet til veverne overflødig - og farlig. En arbeider dør i en arbeidsulykke forårsaket av uaktsomhet, og etterlater seg enke og barn. En ung kvinne sliter med å finansiere skolen hun driver for barn fra fattige familier. En velvillig ung mann får en uventet arv. En annen beskytter hensynsløst sin rikdom, uansett hva det koster.Samtidig som Englands herskere forsøker å forme kongeriket til en dominerende handelsmakt, legger Napoleon Bonaparte en storslått plan for å ta over verden. Plutselig er det krig i Europa, og alt er i forandring. Vil folk være i stand til å finne veien i den nye verden og reise seg fra krigens aske?For over tretti år siden ga Ken Follett ut sin mest populære roman, Stormenes tid. Den femte boken i den banebrytende Kingsbridge-serien tar deg nok en gang rett til hjertet av historien. Det er Ken Folletts mest ambisiøse verk til nå, og skildrer på en mesterlig måte de omfattende endringene som rystet Europa på 1800-tallet.

 • av Vigdis Hjorth
  444,-

  Gjentakelsen er en rå og heftig framstilling av ungt liv. En voksen kvinne ser tilbake på seg selv som 16 år gammel jente, hun gransker en sentral hendelse fra oppveksten.Gjentakelsen handler om å kysse for første gang, å skulle gjøre det for første gang, å drikke og kjenne rus i kroppen, på fest hos noen gutter i et rekkehus i Oslo. Å løpe til Ullevålseter for å forberede seg til maraton, å kjenne en enorm sult og tørst. Hele tida vokter mor over jenta som en hauk. Far holder seg i bakgrunnen. Fars avstand er påtakelig, mors kontroll er uhørt. Det fins en stor og farlig hemmelighet i familiens hus.

 • av Sarah J. Maas
  529,-

  Immerse yourself in the captivating world of Sarah J. Maas' 'A Court of Thorns and Roses Paperback Box Set'. This enchanting series, published by Bloomsbury Publishing Ltd. in 2022, is a must-have for any fantasy genre enthusiast. Maas intricately weaves a tale of love, sacrifice, and redemption that will leave readers on the edge of their seats. The box set includes all books in the series, making it a perfect gift for both new readers and fans of the series. Don't miss out on this spellbinding series from one of the most prominent voices in modern fantasy literature.

 • av Steve Dillon & Garth Ennis
  1 721,-

 • av Sarah J. Maas
  888,-

  Throne of Glass Box Set (Paperback) by Sarah J. Maas is an extraordinary collection that should not be missed. Published by Bloomsbury UK in 2023, this set is a treasure trove for fans of the fantasy genre. Sarah J. Maas, an acclaimed author, weaves a captivating tale of adventure, intrigue, and magic in her signature style. The Throne of Glass series has been praised for its complex characters, intricate plotlines, and breathtaking world-building. This box set is a fantastic way to immerse yourself in the world of Throne of Glass, whether you're a long-time fan or new to the series. Don't miss out on this incredible collection from Bloomsbury UK.

 • av Kentaro Miura
  549,-

 • av Kentaro Miura
  488,-

  "Deep within the nightmare realm of Casca s dreams, Schierke and Farnese battle endless horrors to reach the dark secret that has imprisoned Casca s mind since the shattering events of the Invocation of Doom. But if they are successful and Casca reclaims her sanity, will she be able to face Guts the Black Swordsman and the harrowing memories of her gruesome ordeal he is sure to trigger?"--Provided by publisher.

 • av Antonio Scurati
  279 - 474,-

  I 1919 er verdenskrigen som har ødelagt og ruinert Europa, endelig over. I Italia er store deler av befolkningen utmattet - lei av politikere, lei av vage løfter og lei av det demokratiske renkespillet som svikter vanlige folk. Mens landets elite sitter passiv og ser på, oppildner én mann - lederen for en mindre opposisjonell avis og en utrettelig politisk agitator - massene med løfter om endring. Han er en tidligere sosialistleder som er blitt drevet ut av sitt eget parti, en som vet hva det vil si å føle seg fortapt. Han snakker på vegne av de utstøtte og de avviste, han lover å beskytte alle dem som er glemt. Han er Benito Mussolini.I M - århundrets sønn forteller Antonio Scurati historien om mannen som hans følgere kjenner som Il Duce, den skremmende karismatiske skikkelsen som skulle bli en av de mest beryktede diktatorene i forrige århundre. Romanen er gjennomsyret av historiske detaljer, samt sitater fra samtidige dokumenter og kilder. Den utforsker den forførende kraften i nasjonalisme og persondyrkelse, og avdekker hvordan en nasjon gradvis føyde seg etter viljen til en hensynsløs despot.M - århundrets sønn er en uhyggelig påminnelse om at fortiden aldri tar slutt, og at den har alvorlige lærdommer å gi oss i dagens verden, der vi ser en skremmende oppblomstring av det samme populistiske tankegodset.Dette er første bind i et omfattende litterært verk om Mussolini, og spenner over årene 1919 til 1924.«En mesterlig historisk beretning, et portrett av Benito Mussolini som er desto mer presist og mektig siden det er basert på fakta.» - Le Figaro«En ubestridelig litterær bragd.» - El Paìs«Likner en politisk thriller, overraskende moderne. Må leses.» - Die Zeit«Romanen Italia har ventet på. Et mesterverk.» - Roberto Saviano«Hvem var Mussolini, og hvem var mennene som omga ham? ... Alle antifascister gjør klokt i å lese og lære av denne boka.» - Jonas Bals, Klassekampen

 • av Frode Grytten
  424,-

 • av Makoto Yukimura
  608,-

  From the throne of Denmark, the callous and aging King Sweyn covets the rich fields of England, and worries that his son, Canute, may never be man enough to wear the crown... The violent and complex action epic that inspired the hit anime returns, in premium, 3-in-1, collector's hardcovers! Includes volumes 4-6 of the Japanese edition of Vinland Saga and new bonus content. Askeladd has embarked on the greatest gamble of his career, playing off the brave but thick Thorkell the Tall against the king's own guard in an attempt to "rescue" the youngest prince, and pocket a handsome reward. Yet a grueling march past the ruins of empires, with winter closing in, tests the loyalty of Askeladd's band, and the true loyalties of Askeladd himself may lie not with the Vikings of the present but with a legendary king of the bygone past... This premium, hardcover edition presents the acclaimed action epic in hardcover, at a bigger size than ever before (7 by 10 inches), wrapped in a red leather-patterned cover with logo stamping. This new edition features all the content of the original release, plus new and exclusive bonus illustrations, interviews, and behind-the-scenes details never before translated. Includes volumes 4-6 of the Japanese edition of Vinland Saga and the following bonus content: Exclusive color art and bonus comic by Faith Erin Hicks (The Last of Us: American Dreams)Creator Makoto Yukimura opens up about the pivotal moments of the storyFaux leather covers featuring a historical Latin inscriptionLarger size than ever beforeMaps, concept art, and behind-the-scenes details

 • av Stephen King
  292,-

  'You like it darker? Fine, so do I', writes Stephen King in the afterword to this magnificent new collection of twelve stories that delve into the darker part of life - both metaphorical and literal. King has, for half a century, been a master of the form, and these stories, about fate, mortality, luck, and the folds in reality where anything can happen, are as rich and riveting as his novels, both weighty in theme and a huge pleasure to read. King writes to feel 'the exhilaration of leaving ordinary day-to-day life behind', and in You Like it Darker, readers will feel that exhilaration too, again and again. 'Two Talented Bastids' explores the long-hidden secret of how the eponymous gentlemen got their skills. In 'Danny Coughlin's Bad Dream', a brief and unprecedented psychic flash upends dozens of lives, Danny's most catastrophically. In 'Rattlesnakes', a sequel to Cujo, a grieving widower travels to Florida for respite and instead receives an unexpected inheritance - with major strings attached. In 'The Dreamers', a taciturn Vietnam vet answers a job ad and learns that there are some corners of the universe best left unexplored. 'The Answer Man' asks if prescience is good luck or bad and reminds us that a life marked by unbearable tragedy can still be meaningful. King's ability to surprise, amaze, and bring us both terror and solace remains unsurpassed. Each of these stories holds its own thrills, joys, and mysteries; each feels iconic. You like it darker? You got it.'As classic as King's novels are, his shorter fiction has been just as gripping over the years' - USA Today 'One of the great storytellers of our time' - Guardian

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.