Norges billigste bøker

Barn og unge

Her finner du spennende bøker om Barn og unge. Nedenfor er et flott utvalg på over 312.402 bøker om emnet.
Vis mer
Filter
Filter
Sorter etterSorter Populære
 • av Kristopher Schau
  174,-

  Er du redd for å svømme? Det er den lille redde bæsjen. Jammen bra han har venner som kan hjelpe ham. Det er ikke alltid så lett å være den lille redde bæsjen. Men det som er så fint med å være bæsj, er at alle bader til slutt, enten de tør eller ikke. Det sier i alle fall de andre bæsjene. Den lille redde bæsjen er første bok i en ny barnebokserie av Kristopher Schau og Henriette T. Osnes.

 • av Håvard Kleppe
  349,-

  Gled deg til jul sammen med Bjørnis!Bli med når Bjørnis forbereder seg til jul. Hva skal han ønske seg? Rekker han å bake? Og kommer nissen til å dukke opp? Dette og mye annet kan du lese om i denne koselige høytlesingsboka om juleforberedelser på brannstasjonen. Bjørnis elsker jul og gleder seg til alt som skal skje fram til julaften!Brannbamsen Bjørnis gir barn omsorg og trygghet ved brann og andre ulykker og har gode råd om brannvern til alle. Ved å kjøpe en bok om Bjørnis støtter du Bjørnisprosjektets arbeid.

 •  
  87,-

  Barna vil elske å lære om de mest kjente gårdsdyrene i denne morsomme boka hvor de kan klappe dyrene på de søte ta-og-føle elementene.

 • av Richard Dungworth
  157,-

  Herlig pekebok for de yngste leserne!Mummitrollet er ulykkelig når bestevennen hans Snusmumrikken drar. Ingenting er morsomt uten ham! Men kanskje de andre vennene hans kan muntre ham opp?Med de nydelige illustrasjonene og denne herlige fortellingen ligger alt til rette for å feire vennskapet. Boka åpner også for muligheten til å snakke med barnet om en gjenkjennelig situasjon, nemlig den at det går an å ha flere venner enn den ene man anser som sin aller beste. Passer for barn i alderen 0-3.Tove Janssons bøker om Mummitrollet har sjarmert en hel verden, og Mummitrollet er en av barnas største favoritter. Mummidalen er så liten at ingen mennesker ville ha oppdaget den om de kom dit. Men for Mummitrollet og vennene hans er det et vidunderlig paradis der alt kan skje.Har du lest denne Mummi-pekeboka? Sov godt, Mummitrollet er en fin godnattbok for de minste.Les mer om Mummitrollet her.CE-merket: Egnet for barn i alle aldre

 • - en omfattende guide til mer enn 875 forskjellige pokémon!
   
  305,-

  Denne boken er en omfattende guide til mer enn 875 forskjellige Pokémon! Bli kjent med hvilke angrep ulike Pokémon kan lære, hvor de er å finne, og hvem de utvikler seg til! Lær om Types, Legendary- og Mythical Pokémon, Mega Evolution, Ultra Beasts og Gigantamax Pokémon ... og mye, mye mer! I denne megastore boken finner du alt du trenger å vite for å bli en Pokémon-ekspert

 • av Leigh Bardugo
  364,-

  Immerse yourself in the captivating world of Leigh Bardugo's Shadow and Bone Boxed Set. Published in 2018 by Hachette Children's Group, this collection is a must-have for fans of the fantasy genre. Bardugo, renowned for her gripping storytelling and richly developed characters, takes readers on a journey through a war-torn world where dark forces lurk in the shadows. The Shadow and Bone Boxed Set is not just a book, it's an adventure that will leave readers on the edge of their seats, eagerly flipping through the pages. Don't miss out on this thrilling series from one of the leading voices in modern fantasy literature.

 • - mine 100 første ord
  av Tove Jansson
  218,-

  Pek på bildet, si ordet og løft på klaffene sammen med Mummitrollet og vennene hans! Med denne fargerike klaffeboken kan de aller yngste lære sine 100 første ord.

 • av Anneli Tisell
  157,-

  Hallo Babba! Hallo Bobbo!I denne lille, fine, fargerike pappboken som passer perfekt til små barnehender, får vi hilse på alle Babblarna.Snakk om alt dere ser på bildene og lek med lydene og språket sammen med Babblarna.Dette er en kjempefin første bok til de aller minste.CE-advarsel: Ikke egnet for barn under 3 år. Små deler.

 • av Martin Handford
  218 - 267,-

  Et nytt eventyr med Willy! Finn Willy og vennene hans i disse myldre-scenenene hvor de er på et ekte kunst-eventyr. Boka er full av personer og ting du kan lete etter, i tillegg til gøyale spørsmål og aktiviteter. Mens du leter, trener du opp observasjonsevnen, hukommelsen og konsentrasjonen. Lykke til. Hvor er Willy?-serien er en unik samling aktivitetsbøker i farger der sidene er fulle av tegninger av knøttsmå karakterer som gjør alle slags rare ting. Målet for leseren er å finne Willy, en artig fyr i hvit- og rød-stripete genser, på alle bildene. Og blir det for lett, kan leseren forsøke å finne de fire vennene hans, eller ting de har mistet. Aktiviteten kan sammenlignes med å sette sammen et puslespill på 5000 biter. Men å lete etter Willy er mye morsommere. Både barn og voksne vil ha glede og utbytte av å fordype seg i tegningene. Hvor er Willy?-serien har solgt i over 75 millioner eksemplarer over hele verden.

 • av Camilla Brinck
  249,-

  Musse og Heliums livsviktige oppdrag fortsetter. Nå er de på vei tilbake til Dyreriket for å finne gullosten og sine foreldre. Med hjelp av prinsessen Frahs flyvende hunder svever de over det snødekte landet Lindrizia. Men de rekker knapt å komme tilbake til Dyreriket før de oppdager at der kryr det av onde duejegere som er klare til å ta dem til fange. Det er kun ren og skjær magi som kan hjelpe dem videre! Men de befinner seg i en verden der hva som helst kan skje. Og i dette eventyret møter de kamuflerte skilpadder, sovende drager og båter som kan prate! Men det mest uventede er en vakker spion, som rapporterer alt den ser til Duejegerne. Klarer Musse og Helium å unngå duejegernes grep og redde Dyreriket en gang for alle? En bok for hele familien! Serien om Musse og Helium passer godt for barn mellom 6 og 10 år, men også som høytlesningsbok fra 4 år. I duejegernes grep er den fjerde boken i serien om Musse og Helium. Serien om Musse og Helium er et univers som forener kunnskap og underholdning, vennskap og sosial kompetanse. Musse og Helium har siden 2018 solgt over 1 million bøker og lydbøker i Sverige, og alle de 5 bøkene er bestselgere blant barnebøkene de siste årene.

 • av Bjørn F. Rørvik
  294,-

  En moderne klassiker i ny utgaven - nå med klaffer! Bukkene Bruse skal på ferie, og den eldste vil på setra som vanlig. - Ja-avel, da, sa den mellomste bukken. - Men da skal jeg være med og stange trollet, altså, ellers gidder jeg ikke!Dagen etter drar bukkene av gårde. Men setra er stengt og hvor er det blitt av trollet? Han har visst flyttet på gamlehjem, forteller kråka på bensinstasjonen. - Kanskje vi skal dra og besøke trollet, foreslår den minste bukken. Bjørn F. Rørvik og Gry Moursunds bildebokserie om de tre Bukkene Bruse er høyt elsket av både barn og voksne. I denne solide klaffeboka gjemmer det seg mange gøyale ekstrahistorier på hver side, til glede for små lesere.

 • av Lars Mæhle
  267,-

  Tidlig en morgen blir Rasmus Rex vekket av bestevennen sin, Trym Troodon. Trym har en stor nyhet: Egget til mammaen hans klekker snart! Rasmus og Trym velger å ta snarveien gjennom sumpskogen for å rekke frem i tide. Men er det egentlig så lurt? På veien møter de noen temmelig nifse dinosaurer. Og vel fremme venter nok en overraskelse ...Med Dinosaurgjengen har Lars Mæhle og Lars Rudebjer skapt et fantastisk dinosaurunivers for de minste, fylt av spenning og humor. Dette er første bok i en serie hvor vi følger Rasmus og vennene hans på små og store eventyr. Bøkene er perfekt til høytlesning for førskolebarn og velegnet for barn på småtrinnet som har begynt å lese selv. Bak i boka får man også vite litt mer om dinosaurene som er med i historien.

 • av Rick Riordan
  194 - 224,-

  Percy Jackson and the Olympians: The Chalice of the Gods is a thrilling new installment from acclaimed author Rick Riordan. Published in 2023 by Penguin Random House Children's UK, this book takes readers on an unforgettable journey through a world filled with magic and mythology. As part of the popular Percy Jackson series, this book continues to explore the adventures and trials of its beloved characters. The genre of this book is a blend of fantasy and young adult, making it a perfect read for both teenagers and adults who are young at heart. Be prepared to be swept off your feet by the riveting tale of Percy Jackson and his divine quest for the Chalice of the Gods.

 • - et klaffe-eventyr
   
  176,-

  Mummitrollet og den store reisenI denne klaffeboken drar Mummitrollet ut på eventyr for å finne sin beste venn, Snusmumrikken! Men hvor er det han gjemmer seg? Er han i dammen? I treet? Eller kanskje i en hule?Trykk, skyv og dra i klaffene for å hjelpe Mummitrollet med å se hvor Snusmumrikken gjemmer seg!I denne interaktive boka får barnet muligheten til å skyve og dra i klaffene og se hva som lurer bak bildene. Klaffeboka passer for barn i alderen 0-3 år.Mummitrollet er barnas største favoritt. Mummidalen er så liten at ingen mennesker ville ha oppdaget den om de kom dit. Men for Mummitrollet og vennene hans er det et vidunderlig paradis der alt kan skje.Les mer om Mummitrollet her.CE-merket: Egnet for barn i alle aldre

 • - 24 mysterier fra naturens verden
  av Selda Ekiz
  312,-

  En gøyal og annerledes julekalender om naturens og vinterens gåter. Bruk tiden før jul til kos og opplysning for hele familien! Hver dag i adventstiden byr NRKs kjente programleder Selda Ekiz på en ny hemmelighet fra naturens verden, og særlig det som handler om vinter og jul. Hva er frostrøyk? Hvor blir fuglene av om vinteren? Hvordan lager man islykt? Og hva er egentlig gull, røkelse og myrra? Helt siden Selda var programleder i Newton, har hun formidlet naturens mysterier til barn og unge på en gøyal, enkel og morsom måte. Boken er formet som en vakker julekalender. Hver side må sprettes opp for å finne svaret på dagens hemmelighet, og den er gjennomillustrert med tegninger som vil få hele familien i julestemning.

 • av Lars Mæhle
  267,-

 •  
  98,-

  Peke- og snakke-bøker med fargerike bilder. Her setter vi ord på kjente ting fra småbarnas hverdag. Se og pek på bildene, og si ordene om igjen. Kan du finne potten eller koppen? Hvilken farge er det på trehjulssykkelen? Hva slags mat er favoritten hjemme hos deg?

 •  
  176,-

  Det klassiske eventyret Skinnvotten, i nyillustrert utgave.Dette er fortellingen om mannen som mister skinnvotten sin i skogen en vinterdag. I løpet av natten blir votten til et hus for mange av skogens dyr. Både hare, rev, mus, frosk, villsvin, bjørn og ulv bruker votten som husly denne natten. Det er trangt om plassen, men med godt samarbeid får de plass til alle.Et godt kjent eventyr, gjenfortalt av Alf Prøysen. Vakkert illustrert av Asbjørn Tønnesen.Populært eventyr til høytlesning og dramatisering i barnehager og skoler.

 •  
  98,-

  Peke- og snakke-bøker med fargerike bilder. Her er det 100 dyr som barna kan lære navnene på. Se og pek på bildene, og si ordene om igjen. Kan du finne to pingviner og en grønn frosk? Kan du nevne et dyr fra Afrika? Hvilket kjæledyr liker du best?

 • av Sam Taplin
  222,-

  Trykk på knappene og lytt og les om biler, båter, tog og fly.Denne boka er for fartsglade lesere som liker biler og store maskiner! Se på illustrasjonene og trykk på knappene for å lytte og finne ut mer.Vrooom! Hva var det som suste forbi? Zooom! Hva er det som er der høyt oppe i lufta? Gjør deg klar til en fartsfylt leseropplevelse.

 • av Sam Taplin
  221,-

  Trykk på knappene og lytt og les om dyrene på gården. Det er mye å oppleve på en bondegård. Her møter du både ku og sau og gris og hest og enda flere dyr. Se på dyrene og trykk på knappene for å finne ut hva alle gårdsdyrene sier.

 • av Sam Taplin
  222,-

  Trykk på knappene, se på illustrasjonene og opplev en liten dæsj julemagi.Bli med til Nisseland! Opplev julemusikk og bjelleklang, stikk innom nissens verksted og ikke minst - hvordan tror du det knirker når selveste julenissen er ute og går i snøen? Se på illustrasjonene og trykk på knappene for å lytte og finne ut mer.

 • av Thorbjørn Egner
  222,-

  Her har du historien om Klatremus, Morten Skogmus, Bamsefar, Baker Harepus, reven og alle de andre dyrene i Hakkebakkeskogen.

 • av Gulraiz Sharif
  182 - 312,-

  Hør her'a! er en oppsiktsvekkende og frisk roman som skildrer minoritetsmiljøet på en helt original og særegen måte.Det er sommerferie og Mahmoud på 15 år ser for seg lange dager på benken utenfor blokka sammen med kompisen sin, enøyde Arif. Denne sommeren skal imidlertid bli annerledes, for familien får besøk av Onkel ji fra Pakistan og Mahmoud får i oppgave å vise onkelen rundt i Oslo. Onkel ji gjør store øyne i Norge, og så lurer han på hva det er med Ali, lillebroren til Mahmoud, som ikke oppfører seg slik gutter skal. I løpet av sommerferien skal Mahmoud bli stilt overfor store prøvelser både som bror og sønn i en pakistansk familie.Gulraiz Sharifs debutroman fikk strålende anmeldelser da den kom ut. Den vant Debutantprisen for barne- og ungdomslitteratur Kulturdepartementet 2021 og ble nominert til Brageprisen 2020, Bokhandlerprisen 2020, Uprisen 2021, Bokbloggerprisen 2021.

 • av Inger Merete Hobbelstad
  305,-

  Hvorfor forsvinner folk sporløst fra Christiania rett før jul? Og hvordan kan den hemmelighetsfulle Julius Wernøe klare å lage så vakre julekuler, at Munthe-familiens glassverk holder på å bli utkonkurrert? Dette er to av gåtene unge Emilie Munthe må finne ut av i løpet av desember 1881. Emilie slår seg sammen med arbeiderklassegutten Anton, og sammen drar de på kryss og tvers i et snødekt førjuls-Christiania for å løse mysteriene. Underveis oppdager de roser som blomstrer på uforklarlig vis i snøen, magi - og hittil ukjente følelser. Glasskongen er en rikt illustrert julebok med 24 kapitler.Forfatter Inger Merete Hobbelstad er kulturkommentator i NRK og ble belønnet med Riksmålsforbundets Gullpenn i 2018. Even Skaranger er debutant som illustratør. Hans vakre tegninger sikret ham en topp ti-plassering i Egmonts store tegneseriekonkurranse i 2021.

 • av Christopher Robin Henriksen Omdahl
  262,-

  Årets leseopplevelse for alle barn som liker å game!Nesten alle norske barn gamer. Heldigvis!For ikke bare lærer de seg koordinasjon, samarbeid og språk, de blir også kjent med en haug av gode rollemodeller.Få vet mer om dette enn barnas helt fra FlippKlipp, spilleksperten Christopher Robin Omdahl. Han har gamet siden han var fem år, og vet godt hvilke spillkarakterer man kan hente styrke og mot fra!I Power Up! får du bli kjent med Chris' egne helter og heltinner i gamingverdenen. Boken er stappfull med fun facts, personlige anekdoter, spilltips og -triks - og ikke minst fortellingen om hvordan Super Mario kan endre et helt liv

 • av Odin Helgheim
  262,-

  Ubbes liv henger i en tynn tråd, siden han drakk av Idunns magiske eliksir, en drikk kun guder kan tåle. Samtidig angriper Loke gudenes rike med full styrke - og han gjør det ikke alene!Ragnarok er en bokserie for barn og unge! Dette er en saga om å miste all kontroll til krefter mye mektigere enn deg selv, og om reisen for å vinne den tilbake!Odin Helgheim (f. 1996) kommer fra Sandefjord, men bor i Oslo. Han er utdannet grunnskolelærer, men jobber nå fulltid som serieskaper. Den første boken hans, «Ragnarok - Fenrisulven», vant Arks barnebokpris i 2020. «Yggdrasil» er Helgheims sjuende utgivelse.

 • av Nina Brochmann & Ellen Støkken Dahl
  359,-

  Nå er det guttas tur! Overgangen fra barn til ungdom er ikke enkel. Kroppen forandrer seg, hormonene tar kontrollen og i hjernen skjer det en slags ommøblering. Dette vet voksne, men for den som står midt i det, er det ikke like greit å skjønne oppned på tilværelsen. I Gutteboka tar legene Nina Brochmann og Ellen Støkken Dahl deg gjennom alt du trenger å vite om puberteten. For unge gutter skal ikke google seg fram til svar på de aller viktigste spørsmålene. Gutteboka er en kvalitetsguide fra to av landets mest populære leger, som kjenner kroppen ut og inn. De gir tips, triks, historier fra virkeligheten og gode råd til den som snart skal inn i puberteten. Og fordi noen kommer i puberteten tidlig og andre sent, er denne boka skrevet med tanke på begge tilfeller, og passer for gutter fra 9 til 16 år. Nina Brochmann og Ellen Støkken Dahl er forfatterne bak suksessene Gleden med skjeden (2017) og Jenteboka (2019).

 • av Bjørn F. Rørvik
  295,-

  De tre bukkene Bruse er tilbake - og denne gangen begynner de på skolen! Det var en gang tre bukker som het Bukkene Bruse. De hadde fått et brev om at måtte begynne på skolen. «Hvorfor det?» spurte den minste. «Alle må gå på skolen nå for tida», forklarte den største bukken. Så ble de enige om at de kunne prøve for ei uke eller to. Men skolen har fått ny rektor - og det er ikke hvem som helst!

 •  
  359,-

  Finnes det noen bedre måte å avslutte dagen på enn en fredelig stund på sengekanten med en god fortelling! "Den store godnattboka" er en praktfull godnattbok for barn i alle aldre med et variert utvalg av eventyr og fortellinger, sanger, dikt og regler - norske og oversatte, gamle og nye, kjente og ukjente. Boken er rikt illustrert av Harald Nordberg og også med originaltegninger.

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.