Utvidet returrett til 31. januar 2025

Food Processing and Preservation Technology: Volume 02: Advances in Processing, Preservation and Value Addition Technologies.

Food Processing and Preservation Technology: Volume 02: Advances in Processing, Preservation and Value Addition Technologies.av Kshirod Kumar Dash
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9789395763295
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 300
  • Utgitt:
  • 6. januar 2024
  • Dimensjoner:
  • 16x152x229 mm.
  • Vekt:
  • 580 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: Ukjent

Brukervurderinger av Food Processing and Preservation Technology: Volume 02: Advances in Processing, Preservation and Value Addition Technologies.



Finn lignende bøker
Boken Food Processing and Preservation Technology: Volume 02: Advances in Processing, Preservation and Value Addition Technologies. finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.