Utvidet returrett til 31. januar 2025
Om Ultrasound Technology in Dairy Processing

This SpringerBrief provides an overview of the use of ultrasound in various dairy applications, highlighting their significant benefits for the dairy industry, including energy savings and product improvement.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9783319934815
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 40
  • Utgitt:
  • 20. juli 2018
  • Utgave:
  • 12018
  • Vekt:
  • 98 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 19. desember 2024

Beskrivelse av Ultrasound Technology in Dairy Processing

This SpringerBrief provides an overview of the use of ultrasound in various dairy applications, highlighting their significant benefits for the dairy industry, including energy savings and product improvement.

Brukervurderinger av Ultrasound Technology in Dairy Processing



Finn lignende bøker
Boken Ultrasound Technology in Dairy Processing finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.