Utvidet returrett til 31. januar 2025

The Science of Cooking

Om The Science of Cooking

A kitchen is no different from most science laboratories and cookery may properly be regarded as an experimental science. This book explains the principles behind taste, flavour and the main methods of food preparation, and gives fool-proof basic recipes for dishes from roast leg of lab to chocolate souffle.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9783540674665
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 244
  • Utgitt:
  • 4. oktober 2000
  • Utgave:
  • 2001
  • Dimensjoner:
  • 167x240x20 mm.
  • Vekt:
  • 542 g.
  • BLACK NOVEMBER
  På lager
Leveringstid: 4-7 virkedager
Forventet levering: 5. desember 2024

Beskrivelse av The Science of Cooking

A kitchen is no different from most science laboratories and cookery may properly be regarded as an experimental science. This book explains the principles behind taste, flavour and the main methods of food preparation, and gives fool-proof basic recipes for dishes from roast leg of lab to chocolate souffle.

Brukervurderinger av The Science of Cooking



Finn lignende bøker
Boken The Science of Cooking finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.