Norges billigste bøker

Kokebøker

Her finner du spennende bøker om Kokebøker. Nedenfor er et flott utvalg på over 44.665 bøker om emnet.
Vis mer
Filter
Filter
Sorter etterSorter Populære
 • - enkel thaimat fra Warunees kjøkken
  av Warunee Bolstad
  449,-

 • - raske og enkle oppskrifter for mer energi og en smalere midje
  av Mari Krogshus
  386,-

  Endelig en airfryerkokebok med sunne og raske oppskrifter, som kan gi deg varig bedre helse! Boka er basert på Mari Krogshus' Fatburn Fix-kurs, som har hjulpet over 100 000 nordmenn til en bedre helse, med oppskrifter på deilige matretter utviklet for å lages i airfryer. Med lekre fotografier av Karoline Marberg. Dette er en sunnere kokebok med utgangspunkt i rene råvarer og kort tilberedningstid. Mari Krogshus gir sine beste kostholdsråd og tips for dem som vil ha maks uttelling med tanke på vektnedgang, men boka kan også være en sunn utvidelse av hele familiens airfryer-repertoar.

 • av Aicha Bouhlou
  444,-

  I Aichas middelhavsmat - solens kjøkken finner du enkle og gode oppskrifter, med ingredienser og tilberedningsmetoder som hører med i et middelhavskosthold. La deg inspirere og lag et solfylt matøyeblikk som du kan dele med venner og familie. Her er friske, fargesprakende salater, enkle småretter, variert grillmat og lekre fiskeretter. Dette er herlig mat med mange smaker som kan nytes året rundt.Det finnes ikke et enkelt definert «middelhavskjøkken», men en fellesnevner for middelhavskostholdet er bruken av olivenolje, i tillegg til rikelig med friske grønnsaker, fisk, frukt, belgvekster, urter, hvitløk, nøtter og korn.Følg Aicha på Instagram: @aichabouhlou

 • - deilig bakst med søtt og salt
  av Martine M. Sletmoen
  359,-

  I denne inspirerende boka får du Skillebekk surdeigs aller beste tips og hemmeligheter for å mestre surdeigsbaksten. QR-koder bringer deg til korte filmsnutter, der du kan følge fremgangsmåtene trinn for trinn og lære effektive teknikker.Hekta på surdeig gir deg et rikholdig utvalg av oppskrifter - fra de mest fristende brød og rundstykker til søte bakverk, og dedikerer et helt kapittel til den uforglemmelige surdeigspizzaen. Hvis du ennå ikke har smakt det, er det bare å gjøre seg klar for en sprø og himmelsk oppdagelse!Surdeigsbaking er ikke bare en økende kulinarisk trend, men det har også flere helsefordeler. Baksten blir luftigere, saftigere, mer smakfull og får en sprøere skorpe. I tillegg er den lettere fordøyelig, mer skånsom mot magen og kan være et godt alternativ for mange som enten ønsker å regulere blodsukkernivået eller er glutensensitive.Glem forestillingen om at surdeigsbaking er for de utvalgte få. Med hjelp av denne boka blir det enkelt, engasjerende og ekstremt givende! Hekta på surdeig inviterer deg til å bli en del av den voksende surdeigsgjengen. Det er store sjanser for at du blir hekta, du også!Martine M. Sletmoen, kjent som @SkillebekkSurdeig, bringer sammen to tilsynelatende uforenelige verdener i sitt dobbeltliv som maskiningeniør og surdeigsbaker. På dagtid utvikler hun droner for Forsvaret, mens på fritiden er hun Norges største Instagram-profil innen surdeig. Hun har tidligere utgitt boka Skillebekk surdeig(2021).

 • av Elisabeth Le
  358,-

  Elisabeth Le ga i 2021 ut den bestselgende kokeboken Alt asiatisk. Nå deler hun helt nye oppskrifter og enda flere hemmeligheter fra det sørøst-asiatiske kjøkkenet, og lærer deg teknikkene du trenger for å kunne lage rettene selv.Boken inneholder kjente og klassiske retter som Pekingsuppe, stekte nudler og vårruller. Et stort salatkapittel gjør det lett å bruke boken til hverdags, og forfatteren gir for første gang menyforslag til større middager med asiatisk mat.Du får en god innføring i grunn-ingrediensene i asiatisk mat, slik at du kan handle inn råvarer og bli kjent med asiatiske sauser, tørrvarer, grønnsaker og krydder. Ingrediensene er tilpasset utvalget i norske butikker.

 • - autentiske retter steg for steg
  av Michelle Zhao
  429,-

  Hjemmelaget kinesisk er en fristende, spennende og inspirerende kokebok som vil ta matlagingen din til et nytt nivå! Her får du oppskriften på autentiske kinesiske retter steg for steg.Da kinesiske Michelle Zhao flyttet til Bergen, ble lengselen etter maten hjemmefra stor. I 2018 startet hun derfor bloggen No Sweet Sour hvor hun delte oppskrifter fra oppveksten. Målet var å spre de fantastiske mattradisjonene fra hjemlandet, og vise nordmenn at kinesisk mat er sa mye mer enn bare sursøt saus. Siden har hun holdt en rekke matlagingskurs og delt oppskrifter i flere matmedier. Og i 2022 åpnet hun den kritikerroste restauranten Banzha i Bergen.Boken inneholder 70 oppskrifter på alt fra hjemmelagde smaksforsterkere til raske retter, kinesiske klassikere, gatemat, spesialiteter fra hjemprovinsen - og ikke minst favorittene fra Banzha. Du får også en grundig innføring i hvilke sauser og krydder du bør ha i hus før du setter i gang.Lag skikkelig gode wontons eller en rask stekt ris, prøv auberginesalat, eller bryn deg på festretten Løvehode. Dette er boken for deg som vil lære å lage knallgod kinesisk mat hjemme, akkurat slik de lager den i Kina.

 • av Old Time Hawkey
  324,-

  Step into Old Time Hawkey’s magical world with 100 comforting recipes and stories inspired by the beauty of Northern MichiganWell hello, buddy.In videos that have captured the hearts of millions online, Old Time Hawkey, aka Fritz and his dogs Donnybrook and Kris Draper, is always there to offer a hot apple cider or an ice cream sundae on a tough day, to help you drift off to sleep with a story or a retro video game. Fritz's first cookbook, Old Time Hawkey's Recipes from the Cedar Swamp, features over 100 cozy recipes divided into three categories—indoor, campfire, and companions—with comforting recipes like Pumpkin Pancakes, Dutch Oven Nachos, and Honey Cinnamon Cold Brew.Everyone has a “cedar swamp.” It could be a childhood home, an old journal, or something as simple as a scent or an old song. This book brings you on an adventure through Fritz's—with simple recipes inspired by three generations of campfires, deer camps, and family gatherings spent in Northern Michigan.

 • - etter skoletid - middag - fredagskos - kaker og søte saker
  av Trine Sandberg
  358,-

  Barn må få slippe til på kjøkkenet og lage mat de selv liker å spise, mener Norges største og mest respekterte matblogger, Trine Sandberg. Med Trines kokebok for unge kokker vil hun inspirere familiens 10-16-åringer til å bruke mer tid ved kjøkkenbenken for å lage mat til seg selv og familien. Trine har her samlet rundt 65 av sine mest populære oppskrifter for barn og ungdom. Oppskriftene er bearbeidet slik at husets unge kokker kan lage maten alene.Rettene er samlet i fire store kapitler: I Etter skoletid finner du toast, wraps, salater og annet digg man har lyst på etter en lang skoledag. Restene kan legges i matpakka eller spises på trening. Middagskapitlet inneholder deilig mat det er moro å servere hele familien. Kapitlet Fredagskos inneholder selvfølgelig fredagstaco og pizza, men også sunne og deilige sommerruller og sushisalat. Kakekapitlet frir til alles bakeglede og søtsug.Trine Sandberg er Norges største matblogger og bestselgende kokebokforfatter. Trine har fått flere bloggpriser og er meddommer i Det norske måltid.

 • - spis grønt, dyrk grønt, lev grønt
  av Andreas Viestad
  444,-

  Forfatter og matentusiast Andreas Viestad kan alt om hvilke grønnsaker som er de enkleste og mest bærekraftige å dyrke her i nord, og hvordan du tilbereder dem i nydelige, fristende retter. I Ekte grønn mat får du 120 grønnsakoppskrifter fordelt over 14 kapitler med utgangspunkt i ulike grønnsaktyper, fra tomater, urter og salater til beter, neper og jordskokk. Boken byr også på forslag til gode kombinasjoner av retter, slik at du kan servere hele, grønne og smakfulle måltider som hele familien blir mett av.Boken er vakker, praktisk og inspirerende, og gir en innføring i hjemmedyrking av norske grønnsaker. Når du dyrker selv, har du ikke bare gleden av å spise egenprodusert mat, men du får også et nærere forhold til matens vei fra jord til bord. Urtene du dyrker selv, har sterkere og mer intens smak, salvien får tjukkere blader, ruccolaen har mer temperament. Og potetene kommer i forskjellige størrelser, med ulik smak etter hvilke sorter du dyrker.«Jeg er ingen profesjonell gartner, men jeg har utstrakt erfaring med forskjellige typer dyrking av ulikt omfang, fra dyrking i vinduskarmen til småbruk. Og jeg er god til å finne løsninger», sier Andreas. I tillegg til å være matskribent og forfatter, er han også grunnlegger av Geitmyra matkultursenter for barn, med filialer ulike steder i landet.Bokens frodige foto er tatt av fotograf Mette Randem.

 • av Berit Nordstrand
  404,-

  Grunnboken og bestselgeren i Berits serie om anti-inflammatorisk mat, i paperback OMSTART30 er en 30-dagers metode hvor du demper inflammasjon i kroppen med mat som medisin. Dette er mat som kan styrke gode tarmbakterier, bedre vedlikeholdet av tarmslimhinnen, reparere lekk tarm og dermed dempe inflammasjon og tilhørende helseplager. Vanlige helseplager knyttet til inflammasjon er overvekt, sure oppstøt, luftplager og irritabel tarm, lite energi, smerteplager, eksem, astma og allergi og en rekke livsstilssykdommer, men også dårlig konsentrasjon og søvnvansker. Du skal i de neste 30 dagene eliminere mat som kan skape inflammasjon i kroppen, og innføre mat som kan dempe inflammasjon. Du slipper å telle kalorier, du vil spise deg god og mett, men likevel erfare at helsefarlig bukfett forsvinner. Etter 30 dager kan du re-introdusere en del av maten du har tatt bort, men ikke alt. Kun det kroppen tolererer. På den måten finner du frem til hverdagskosten kroppen din trives med. Boken inneholder: Basisoppskrifter for hva du bør forberede før du starter 50 oppskrifter på maten i eliminasjonsfasen Ukeplan for middag og lunsj Plan for re-introduksjonsfasen Følg henne på Facebook, Instagram og YouTube.

 • av René Redzepi
  688,-

 • av Nathan Myhrvold
  4 222,-

 • - The Cookbook
  av John Williams
  473,-

  The first cookbook from chef John Williams, his Michelin-starred dining room at The Ritz, and the acclaimed Palm Court and Rivoli Bar.

 • av Nigel Slater
  361,-

  A Cook's Book is the story of Nigel Slater's life in the kitchen . . .

 • av Annie Gray
  341,-

  This engaging and historically accurate cookbook presents more than 100 recipes that showcase the intrinsic role of food in the Crawley household and narrative-and bring this exciting gastronomic time to modern kitchens and Downton fans.

 • av Yotam Ottolenghi & Ixta Belfrage
  394,-

 • - mat for alle som bryr seg om god smak, egen helse og miljøet
  av Aicha Bouhlou
  404,-

  Spis grønn mat for nytelsen og miljøet!Jeg er verken vegetarianer eller veganer, men har alltid laget mat med masse grønnsaker til meg selv og min familie. Det er ikke vanskelig å lage en fullverdig middag av grønnsaker, men du trenger kanskje noen tips om krydder og spennende kombinasjoner! Nettopp det har jeg samlet i denne boken. Jeg vokste opp med denne maten, og jeg lar meg inspirere av maten rundt Middelhavet. Men alle ingrediensene kan du også finne i en norsk matbutikk.DEN GRØNNE MATEN er multikulturell og avhengighetsskapende. Aicha har samlet et femtitalls småretter og like mange mettende middager, alle basert på grønnsaker.Aicha Bouhlou ble i 2017 kåret til «Årets nykommer» som matblogger og var også nominert til «Årets blogger». Hun er tidligere gallerist, men har nå gjort hobbyen sin til levevei. Den grønne maten er Aichas andre kokebok.Følg gjerne Aicha på bloggen: aichasmat.no og i sosiale medier.

 • - Recipes for Small Gatherings
  av Nathan Williams
  384,-

  Kinfolk magazinelaunched to great acclaim and instant buzz in 2011is a quarterly journal about understated, unfussy entertaining. The journal has captured the imagination of readers nationwide, with content and an aesthetic that reflect a desire to go back to simpler times; to take a break from our busy lives; to build a community around a shared sensibility; and to foster the endless and energizing magic that results from sharing a meal with good friends. Now there's The Kinfolk Table, a cookbook from the creators of the magazine, with profiles of 45 tastemakers who are cooking and entertaining in a way that is beautiful, uncomplicated, and inexpensive. Each of these home cooksartisans, bloggers, chefs, writers, bakers, craftershas provided one to three of the recipes they most love to share with others, whether they be simple breakfasts for two, one-pot dinners for six, or a perfectly composed sandwich for a solo picnic.

 • av Ina-Janine Johnsen
  404,-

  Genialt brød og imponerende hjemmebakst.Ina-Janine Johnsen startet bloggen Mat på bordet i 2008. I dag er det en av de største matbloggene i Skandinavia. Etter å ha fått tips om eltefritt brød fra en artikkel i New York Times, begynte hun å eksperimentere med dette hjemme og skrive om det på bloggen. Ina har nå utviklet over 50 varianter av dette geniale brødet, og oppskrifter på eltefritt brød er en av de absolutt mest populære temaene på Inas blogg. Hun har også laget en video hvor hun viser hvordan man lager brødet, den har til nå blitt vist over 30 000 ganger på You Tube. Nå får du de aller beste variantene samlet i bokform. Her finnes alt fra fine landbrød og grove brød med frø, til søte brød med sjokolade og fristende brød fylt med ost.I tillegg baker Ina himmelske kaker og annen bakst. Inspirert av sin internasjonale bakgrunn (Ina har bodd i Tyskland, Canada, Sveits, USA, England og Norge), har hun funnet frem til en variasjon av kaker og bakst som er tilpasset den norske ganen. Her er oppskrifter på enkle og raske kaker, men også de som krever litt mer tid og teknikk. I denne boken får du hennes beste oppskrifter, gode råd om baking og ingredienser, og tips til hvordan du kan dekorere kakene dine.Les boken og la deg inspirere til å bake selv. Det er ikke vanskelig, og resultatet blir fantastisk!

 • - Stories, Shapes, Sauces, Recipes
  av Rachel Roddy
  301,-

  Sometimes cookbooks aren't just cookbooks. Exquisitely designed, beautifully written and featuring mouth-watering photography, this gorgeous tome from Guardian columnist and award-winning food writer Rachel Roddy is perfect for pasta lovers!Guardian columnist and award-winning food writer Rachel Roddy condenses everything she has learned about Italy's favourite food in a practical, easy-to-use and mouth-watering collection of 100 essential pasta and pasta sauce recipes. Along with the recipes are short essays that weave together the history, culture and the everyday life of pasta shapes from the tip to the toe of Italy. There is pasta made with water, and pasta with egg; shapes made by hand and those rolled a by machine; the long and the short; the rolled and the stretched; the twisted and the stuffed; the fresh and the dried. The A-Z of Pasta tells you how to match pasta shapes with sauces, and how to serve them. The recipes range from the familiar - pesto, rag and carbonara - to the unfamiliar (but thrilling). This is glorious celebration of pasta from one of the best food writers of our time. ________________________ 'I love this book. Every story is a little gem - a beautiful hymn to each curl, twist and ribbon of pasta.' Nigel Slater 'Rachel Roddy describing how to boil potatoes would inspire me. There are very, very few who possess such a supremely uncluttered culinary voice as hers, just now' Simon Hopkinson'Rachel Roddy's writing is as absorbing as any novel' Russell Norman, author of Polpo'Roddy is a gifted storyteller, and a masterful hand with simple ingredients' Guardian Cook

 •  
  216,-

  This well-curated selection of recipes is organised by the rooms at Downton in which the drinks were served and spans everyday sips to party drinks plus hangover helpers and more.

 • av Chelsea Monroe-Cassel
  317,-

  Prepare a feast fit for a warchief with this delicious compendium of recipes inspired by the hit online game from Blizzard Entertainment. The Official Cookbook teaches you how to conjure up a fantastical menu of foods inspired by the beloved massively multiplayer online role-playing game.

 • - Recipe For Success
  av Mona Nemmer
  285,-

  As Liverpool Football Club's head of nutrition, Mona Nemmer ensures the champion players eat right and this fascinating book will inspire the next generation to follow. With a foreword by Jurgen Klopp, Mona takes us behind the scenes at Anfield and the training ground and details the favourite recipes of LFC.

 • av David Zilber
  380,-

  The world's most influential chef redefines the possibilities of a restaurant cookbook by sharing new techniques for fermentation--the "secret sauce" behind every dish at Noma, the world's leading restaurant, and one of the most important food topics today--and offering revolutionary knowledge and original recipes for home cooks and professional c

 • - mat fra Tyrkia og Midtøsten
  av Vidar Bergum
  358,-

  Hummus og granateple er en inspirerende introduksjon til moderne og tradisjonell mat fra Tyrkia og Midtøsten. Mat med de herligste krydderdufter og smak.De aller fleste rettene i boken er basert på tradisjonelle oppskrifter - det er jo en grunn til at disse rettene og smakene har overlevd så lenge. Og ikke bare får du med deg oppskriftene, men også et innblikk i hvordan rettene ble til. De fleste av oppskriftene i boken er klassisk hjemmelagd mat slik den lages på de mange kjøkken rundt omkring i Tyrkia og Midtøsten. Dette er mat som er enkel å lage, og godt tilpasset et moderne liv. Her får du inspirasjon til å lage et mezebord, deilige supper, litt kjøttmat, mye vegetarmat, noen småretter og de deiligste søte overraskelser fra regionen. Dette er sunn mat som er basert på sesongens grønnsaker og urter. Kjøtt brukes mest som festmat eller som smaksetter i grønnsaksrettene.Vidar Bergum er bosatt i Istanbul og ble kåret til beste nisjeblogger i 2016. Juryens begrunnelse for å gi Et kjøkken i Istanbul prisen: «Vidar Bergums blogg tar litt pusten fra deg. Den er eksotisk, visuelt god og litt annerledes. Han inviterer inn på et kjøkken vi ikke kjenner så godt, med en naturlighet og raushet som gjør at du bare har lyst til å slippe alt du har i hendene og begynne å lage tyrkisk mat og prøve ut nye kryddertyper. Han skriver godt om inspirasjon og kommer alltid med gode henvisninger og tips til hvordan man selv kan få til det han lager hjemme. En leken og herlig blogg.»Og dette følger Vidar opp i denne boken. Med på laget er fotografen Bahar Kitapci, hun er en av Tyrkias ledende matstylister og -fotograf.«Ikke bare er det tyrkiske kjøkkenet en inspirerende, variert og forholdsvis enkel måte å tilnærme seg det rike tilfanget av retter fra Midtøsten, Vidar er også en formidler som evner å formidle autentisk mat på en måte som gjør at man får lyst til å prøve det hjemme.»- Andreas Viestad, Dagbladet Magasinet

 • - All my best 3-ingredient recipes and most-loved cakes and desserts
  av Eloise Head
  270,-

  Fitwaffle's Baking It Easy by Eloise Head is a must-have for every baking enthusiast. Published in 2022 by Ebury Publishing, this book is a delightful addition to the world of cookbooks. As the title suggests, Eloise makes baking easy and fun, guiding you through each recipe with her expert tips and tricks. This book is a treasure trove of mouth-watering recipes that are simple to follow and perfect for all levels of home bakers. From classic cakes to innovative cookies, Eloise shares her passion for baking in every page of this book. Whether you're a seasoned baker or just starting, Fitwaffle's Baking It Easy is your companion in creating delicious baked goods with ease. Don't miss out on this gem from Ebury Publishing, grab your copy today!

 • av Yotam Ottolenghi
  285,-

  Relaxed, flexible home cooking from Yotam Ottolenghi and his superteam.Whether they're conjuring up new recipes or cooking for themselves at home, the Ottolenghi Test Kitchen team do what we all do: they raid their kitchens. But then, they turn whatever they find into approachable creations with an 'Ottolenghi' twist.This instinct is in perfect sync with recent times, when we've all been standing in front of our kitchen shelves, our cupboards and our fridges, wondering what to cook with what we've got; how to put a can of chickpeas or a bag of frozen peas to good use, instead of taking an extra trip to the shops.For the first time, the team welcome us into their creative space. These dishes pack all the punch and edge we expect from Ottolenghi, but offer more flexibility to make them our own, using what we've got to hand. There's the ultimate guide to creamy dreamy hummus, a one-pan route to confit tandoori chickpeas and a tomato salad that rules them all.This book is all about feeding ourselves and our families with less stress and less fuss, but with all the 'wow' of an Ottolenghi meal. It's a notebook to scribble on and add to, to take its ethos and absolutely make it your own.This is how to cook, the OTK way.

 • - Unlocking the Secrets to World-Class Pies at Home [A Cookbook]
  av Ken Forkish
  344,-

  The James Beard and IACP Award-winning author of Flour Water Salt Yeast and one of the most trusted baking authorities in the country proves that amazing pizza is within reach of any home cook. The Elements of Pizza breaks down each step of the pizza-making process, from choosing a dough to shaping your pie to selecting cheeses and toppings that will work for your home kitchen setup. Forkish offers more than a dozen different dough recipes—same-day “Saturday doughs” that you can make in the morning to bake pizza that night, levain doughs made from a naturally fermented yeast starter, and even gluten-free dough—each of which results in the best, most texturally sublime crust you’ve ever made at home. His clear, expert instructions will have you shaping pies and loading a pizza peel with the confidence of a professional pizzaiolo. And his innovative, seasonal topping ideas will surprise and delight any pizza lover—and inspire you to create your own signature pies, just the way you like them.

 • av Claire Saffitz
  364,-

 • av Jeremy Lee
  374,-

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.