Utvidet returrett til 31. januar 2025

The Noma Guide to Fermentation

Om The Noma Guide to Fermentation

The world's most influential chef redefines the possibilities of a restaurant cookbook by sharing new techniques for fermentation--the "secret sauce" behind every dish at Noma, the world's leading restaurant, and one of the most important food topics today--and offering revolutionary knowledge and original recipes for home cooks and professional c

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781579657185
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 456
  • Utgitt:
  • 16. oktober 2018
  • Dimensjoner:
  • 259x198x46 mm.
  • Vekt:
  • 1188 g.
  • BLACK NOVEMBER
  På lager
Leveringstid: 4-7 virkedager
Forventet levering: 27. november 2024

Beskrivelse av The Noma Guide to Fermentation

The world's most influential chef redefines the possibilities of a restaurant cookbook by sharing new techniques for fermentation--the "secret sauce" behind every dish at Noma, the world's leading restaurant, and one of the most important food topics today--and offering revolutionary knowledge and original recipes for home cooks and professional c

Brukervurderinger av The Noma Guide to Fermentation



Finn lignende bøker
Boken The Noma Guide to Fermentation finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.