Utvidet returrett til 31. januar 2025

The Little Book of Chefs' Tips

Om The Little Book of Chefs' Tips

Fifty brilliant tips from an experienced chef and caterer that will help even the most ham-fisted amateur cook transform they way they create meals. How to chop onions with the minimum of fuss and maximum effect; how to cook the perfect roast chicken; why sauces thicken. The kitchen will never be the same again!

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781904573388
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 112
  • Utgitt:
  • 23. mars 2006
  • Dimensjoner:
  • 100x100x8 mm.
  • Vekt:
  • 60 g.
  • BLACK NOVEMBER
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 15. desember 2024

Beskrivelse av The Little Book of Chefs' Tips

Fifty brilliant tips from an experienced chef and caterer that will help even the most ham-fisted amateur cook transform they way they create meals. How to chop onions with the minimum of fuss and maximum effect; how to cook the perfect roast chicken; why sauces thicken. The kitchen will never be the same again!

Brukervurderinger av The Little Book of Chefs' Tips



Finn lignende bøker
Boken The Little Book of Chefs' Tips finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.