Norges billigste bøker

The Kitchen as Laboratory

- Reflections on the Science of Food and Cooking

Om The Kitchen as Laboratory

A series of essays from prominent voices in the culinary field on the science of food and cooking.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780231153454
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 336
  • Utgitt:
  • 13. august 2013
  • Dimensjoner:
  • 156x236x18 mm.
  • Vekt:
  • 542 g.
  På lager
Leveringstid: 4-8 virkedager
Forventet levering: 30. desember 2024
Utvidet returrett til 31. januar 2025
  •  

    Kan ikke leveres før jul.
    Kjøp nå og skriv ut et gavebevis

Beskrivelse av The Kitchen as Laboratory

A series of essays from prominent voices in the culinary field on the science of food and cooking.

Brukervurderinger av The Kitchen as Laboratory



Finn lignende bøker
Boken The Kitchen as Laboratory finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.