Utvidet returrett til 31. januar 2025

The Basic Basics Jams, Preserves and Chutneys Handbook

Om The Basic Basics Jams, Preserves and Chutneys Handbook

Marguerite Patten, doyenne of British cookery shares her wealth of knowledge and her tried and tested recipes for jams, marmalades, jellies, curds, pickles, relishes, chutneys and ketchups.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781902304724
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 192
  • Utgitt:
  • 1. juli 2001
  • Dimensjoner:
  • 104x233x13 mm.
  • Vekt:
  • 318 g.
  • BLACK NOVEMBER
Leveringstid: Ukjent

Beskrivelse av The Basic Basics Jams, Preserves and Chutneys Handbook

Marguerite Patten, doyenne of British cookery shares her wealth of knowledge and her tried and tested recipes for jams, marmalades, jellies, curds, pickles, relishes, chutneys and ketchups.

Brukervurderinger av The Basic Basics Jams, Preserves and Chutneys Handbook



Finn lignende bøker
Boken The Basic Basics Jams, Preserves and Chutneys Handbook finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.