Utvidet returrett til 31. januar 2025

The Art of Cooking

- The First Modern Cookery Book

Om The Art of Cooking

The original text of Maestro Martino of Como's treatise on Renaissance cookery is provided in this unusual cookbook that features fifty modernized recipes of the original dishes, accompanied by commentary that places the work within the context of the era.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780520232716
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 216
  • Utgitt:
  • 3. januar 2005
  • Dimensjoner:
  • 193x232x19 mm.
  • Vekt:
  • 542 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 7. desember 2024

Beskrivelse av The Art of Cooking

The original text of Maestro Martino of Como's treatise on Renaissance cookery is provided in this unusual cookbook that features fifty modernized recipes of the original dishes, accompanied by commentary that places the work within the context of the era.

Brukervurderinger av The Art of Cooking



Finn lignende bøker
Boken The Art of Cooking finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.