Utvidet returrett til 31. januar 2025

Sustainable Agriculture Reviews 37

- Carbon Sequestration Vol. 1 Introduction and Biochemical Methods

Om Sustainable Agriculture Reviews 37

This book presents sources of carbon dioxide emission, related environmental issues and methods for carbon dioxide utilization, storage, analysis, modeling and optimization. This first volume focused on biochemical methods of carbon dioxide sequestration such as forestry, biomineralization, geo-chemo-mechanical, mangrove plantation and biowaste.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9783030292973
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 164
  • Utgitt:
  • 2. januar 2020
  • Utgave:
  • 12019
  • Dimensjoner:
  • 155x235x0 mm.
  • Vekt:
  • 454 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 18. desember 2024

Beskrivelse av Sustainable Agriculture Reviews 37

This book presents sources of carbon dioxide emission, related environmental issues and methods for carbon dioxide utilization, storage, analysis, modeling and optimization. This first volume focused on biochemical methods of carbon dioxide sequestration such as forestry, biomineralization, geo-chemo-mechanical, mangrove plantation and biowaste.

Brukervurderinger av Sustainable Agriculture Reviews 37



Finn lignende bøker
Boken Sustainable Agriculture Reviews 37 finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.