Utvidet returrett til 31. januar 2025

Sensory Evaluation of Food

- Principles and Practices

Om Sensory Evaluation of Food

The ?eld of sensory science has grown exponentially since the publication of the p- vious version of this work. Hundreds of articles relevant to sensory testing have appeared in that and in other journals such as the Journal of Sensory Studies.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781493950393
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 596
  • Utgitt:
  • 23. august 2016
  • Utgave:
  • 22010
  • Dimensjoner:
  • 193x260x39 mm.
  • Vekt:
  • 1276 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: Ukjent

Beskrivelse av Sensory Evaluation of Food

The ?eld of sensory science has grown exponentially since the publication of the p- vious version of this work. Hundreds of articles relevant to sensory testing have appeared in that and in other journals such as the Journal of Sensory Studies.

Brukervurderinger av Sensory Evaluation of Food



Finn lignende bøker
Boken Sensory Evaluation of Food finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.