Norges billigste bøker

Sensory Evaluation of Food

- Principles and Practices

Om Sensory Evaluation of Food

The ?eld of sensory science has grown exponentially since the publication of the p- vious version of this work. Hundreds of articles relevant to sensory testing have appeared in that and in other journals such as the Journal of Sensory Studies.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781441964878
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 596
  • Utgitt:
  • 14. september 2010
  • Utgave:
  • 22010
  • Dimensjoner:
  • 202x269x40 mm.
  • Vekt:
  • 1372 g.
  På lager
Leveringstid: 4-8 virkedager
Forventet levering: 30. desember 2024
Utvidet returrett til 31. januar 2025
  •  

    Kan ikke leveres før jul.
    Kjøp nå og skriv ut et gavebevis

Beskrivelse av Sensory Evaluation of Food

The ?eld of sensory science has grown exponentially since the publication of the p- vious version of this work. Hundreds of articles relevant to sensory testing have appeared in that and in other journals such as the Journal of Sensory Studies.

Brukervurderinger av Sensory Evaluation of Food



Finn lignende bøker
Boken Sensory Evaluation of Food finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.