Norges billigste bøker
Om Science of Ice Cream

Written in an accessible style, the fully revised second edition of this bestseller aims to show how much science there is in ice cream.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781849731270
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 233
  • Utgitt:
  • 3 mai 2012
  • Utgave:
  • 2
  • Dimensjoner:
  • 235x159x22 mm.
  • Vekt:
  • 486 g.
  På lager
Leveringstid: 4-7 virkedager
Forventet levering: 1 oktober 2024

Beskrivelse av Science of Ice Cream

Written in an accessible style, the fully revised second edition of this bestseller aims to show how much science there is in ice cream.

Brukervurderinger av Science of Ice Cream



Finn lignende bøker
Boken Science of Ice Cream finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.