Utvidet returrett til 31. januar 2025

Rapid Antibody-based Technologies in Food Analysis

Om Rapid Antibody-based Technologies in Food Analysis

This book provides a description of antibody-based technologies used in food analysis. It focuses on key applications outlining the approaches used, their advantages and limitations, and future areas for development.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781788013901
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 352
  • Utgitt:
  • 18. juni 2019
  • Dimensjoner:
  • 240x163x27 mm.
  • Vekt:
  • 710 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: Ukjent
Utvidet returrett til 31. januar 2025

Beskrivelse av Rapid Antibody-based Technologies in Food Analysis

This book provides a description of antibody-based technologies used in food analysis. It focuses on key applications outlining the approaches used, their advantages and limitations, and future areas for development.

Brukervurderinger av Rapid Antibody-based Technologies in Food Analysis



Finn lignende bøker
Boken Rapid Antibody-based Technologies in Food Analysis finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.