Utvidet returrett til 31. januar 2025

Phytochemicals in Citrus

- Applications in Functional Foods

Om Phytochemicals in Citrus

Citrus fruits have long been popular around the world and are a good source of Vitamin C. Citrus also contains many other functional bioactive phytochemicals including triterpenic acids, flavonoids, cerebrosides, amino acids, phenolic acids, mineral constituents, and polysaccharides, which are beneficial to human health.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781498742726
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 520
  • Utgitt:
  • 14. september 2017
  • Dimensjoner:
  • 156x234x0 mm.
  • Vekt:
  • 997 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 20. desember 2024
Utvidet returrett til 31. januar 2025

Beskrivelse av Phytochemicals in Citrus

Citrus fruits have long been popular around the world and are a good source of Vitamin C. Citrus also contains many other functional bioactive phytochemicals including triterpenic acids, flavonoids, cerebrosides, amino acids, phenolic acids, mineral constituents, and polysaccharides, which are beneficial to human health.

Brukervurderinger av Phytochemicals in Citrus



Finn lignende bøker
Boken Phytochemicals in Citrus finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.