Utvidet returrett til 31. januar 2025

North African Cookery

Om North African Cookery

Arto der Haroutunian takes adventurous cooks on a tour of the cuisines of Morocco, Algeria, Tunisia and Libya in this comprehensive guide to North African food. There are over 300 recipes for traditional dishes using classic ingredients such as fiery spices, jewel-like dried fruits, lemons, and armfuls of fresh herbs.

Vis mer
  • Språk:
  • Ukjent
  • ISBN:
  • 9781911667469
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 384
  • Utgitt:
  • 28. april 2023
  • Dimensjoner:
  • 249x39x180 mm.
  • Vekt:
  • 1154 g.
  • BLACK NOVEMBER
  På lager
Leveringstid: 4-7 virkedager
Forventet levering: 4. desember 2024

Beskrivelse av North African Cookery

Arto der Haroutunian takes adventurous cooks on a tour of the cuisines of Morocco, Algeria, Tunisia and Libya in this comprehensive guide to North African food. There are over 300 recipes for traditional dishes using classic ingredients such as fiery spices, jewel-like dried fruits, lemons, and armfuls of fresh herbs.

Brukervurderinger av North African Cookery



Finn lignende bøker
Boken North African Cookery finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.