Utvidet returrett til 31. januar 2025

Norsk mat

Om Norsk mat

Boka har oppskrifter på tradisjonell norsk mat, både fisk, kjøtt, grønnsaker, desserter, kaker, sylting og hermetisering. Her er tradisjonsrike norske retter til både hverdags og fest, bl.a. fiskegrateng, fiskesuppe, kjøttkaker, kalvefrikassé, kålrulletter, agurksalat, ertestuing, eplekake, riskrem og forskjellige sorter syltetøy. Har register.

Vis mer
  • Språk:
  • Norsk
  • ISBN:
  • 9788248905578
  • Bindende:
  • Pocket
  • Sider:
  • 160
  • Utgitt:
  • 1. januar 2005
  • Utgave:
  • 1
  • Dimensjoner:
  • 171x241x12 mm.
  • Vekt:
  • 510 g.
  • BLACK NOVEMBER
  På lager
Leveringstid: 1-3 virkedager
Forventet levering: 30. november 2024

Beskrivelse av Norsk mat

Boka har oppskrifter på tradisjonell norsk mat, både fisk, kjøtt, grønnsaker, desserter, kaker, sylting og hermetisering. Her er tradisjonsrike norske retter til både hverdags og fest, bl.a. fiskegrateng, fiskesuppe, kjøttkaker, kalvefrikassé, kålrulletter, agurksalat, ertestuing, eplekake, riskrem og forskjellige sorter syltetøy. Har register.

Brukervurderinger av Norsk mat



Finn lignende bøker
Boken Norsk mat finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.