Utvidet returrett til 31. januar 2025

Norsk julemat

- tradisjoner og oppskrifter

Om Norsk julemat

Dette er boka for alle som er glad i julens matgleder og som gjerne vil vite mer om hvordan julemattradisjonene har utviklet seg i Norge. Innledningsvis forteller Kari-Bjørg Vold Halvorsen ved Norsk Folkemuseum om mangfoldet av julemattradisjoner som har eksistert i Norge: Fra det gamle bondesamfunnets og borgerskapets matskikker - med lokale varianter, til vår tids julematskikker hvor stadig flere spiser litt av det meste. Aase Strømstad gir deg oppskriftene til alle julens gode matretter: Alt av bakst, kjøtt, fisk, desserter, julegodter og drikke - deilige fristelser! Oppskrifter på julemat fra de andre nordiske landene er med i eget kapittel.

Vis mer
  • Språk:
  • Norsk
  • ISBN:
  • 9788204109965
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 159
  • Utgitt:
  • 1. januar 2006
  • Utgave:
  • 1
  • Dimensjoner:
  • 205x278x19 mm.
  • Vekt:
  • 892 g.
  • BLACK NOVEMBER
  På lager
Leveringstid: 1-3 virkedager
Forventet levering: 26. november 2024

Beskrivelse av Norsk julemat

Dette er boka for alle som er glad i julens matgleder og som gjerne vil vite mer om hvordan julemattradisjonene har utviklet seg i Norge.
Innledningsvis forteller Kari-Bjørg Vold Halvorsen ved Norsk Folkemuseum om mangfoldet av julemattradisjoner som har eksistert i Norge: Fra det gamle bondesamfunnets og borgerskapets matskikker - med lokale varianter, til vår tids julematskikker hvor stadig flere spiser litt av det meste.
Aase Strømstad gir deg oppskriftene til alle julens gode matretter: Alt av bakst, kjøtt, fisk, desserter, julegodter og drikke - deilige fristelser!
Oppskrifter på julemat fra de andre nordiske landene er med i eget kapittel.

Brukervurderinger av Norsk julemat



Finn lignende bøker
Boken Norsk julemat finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.