Utvidet returrett til 31. januar 2025

Molecular Gastronomy

- Exploring the Science of Flavor

Om Molecular Gastronomy

Challenges traditional ideas about cooking and eating. This book examines and debunks a variety of time-honored rules and dictums about cooking and presents ways of preparing a variety of dishes from quiches and quenelles to steak and hard-boiled eggs.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780231133135
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 392
  • Utgitt:
  • 18. august 2008
  • Dimensjoner:
  • 152x204x19 mm.
  • Vekt:
  • 490 g.
  • BLACK NOVEMBER
Leveringstid: Ukjent

Beskrivelse av Molecular Gastronomy

Challenges traditional ideas about cooking and eating. This book examines and debunks a variety of time-honored rules and dictums about cooking and presents ways of preparing a variety of dishes from quiches and quenelles to steak and hard-boiled eggs.

Brukervurderinger av Molecular Gastronomy



Finn lignende bøker
Boken Molecular Gastronomy finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.