Norges billigste bøker

Modern Practical Bread Baker

Om Modern Practical Bread Baker

Published at the turn of the twentieth century, Robert Wells's work is a complete reference to all aspects of bread baking, providing useful information on the key ingredients of bread, such as yeast, flour, and ovens, as well as recipes for all types of bread, including plain and fancy breads, brown breads, and breads using wheat substitutes.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781429012539
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 156
  • Utgitt:
  • 25. mars 2008
  • Dimensjoner:
  • 152x9x229 mm.
  • Vekt:
  • 237 g.
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 16. januar 2025
Utvidet returrett til 31. januar 2025
  •  

    Kan ikke leveres før jul.
    Kjøp nå og skriv ut et gavebevis

Beskrivelse av Modern Practical Bread Baker

Published at the turn of the twentieth century, Robert Wells's work is a complete reference to all aspects of bread baking, providing useful information on the key ingredients of bread, such as yeast, flour, and ovens, as well as recipes for all types of bread, including plain and fancy breads, brown breads, and breads using wheat substitutes.

Brukervurderinger av Modern Practical Bread Baker



Finn lignende bøker
Boken Modern Practical Bread Baker finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.