Utvidet returrett til 31. januar 2025

Mesquite Pods to Mezcal: 10,000 Years of Oaxacan Cuisines

Om Mesquite Pods to Mezcal: 10,000 Years of Oaxacan Cuisines

New case studies documenting ten thousand years of cuisines across the cultures of Oaxaca, Mexico, from the earliest gathered plants, such as guajes, to the contemporary production of tejate and its health implications.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781477327968
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 344
  • Utgitt:
  • 6. februar 2024
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 6. desember 2024

Beskrivelse av Mesquite Pods to Mezcal: 10,000 Years of Oaxacan Cuisines

New case studies documenting ten thousand years of cuisines across the cultures of Oaxaca, Mexico, from the earliest gathered plants, such as guajes, to the contemporary production of tejate and its health implications.

Brukervurderinger av Mesquite Pods to Mezcal: 10,000 Years of Oaxacan Cuisines



Finn lignende bøker
Boken Mesquite Pods to Mezcal: 10,000 Years of Oaxacan Cuisines finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.