Utvidet returrett til 31. januar 2024

Mastering the Art of French Cooking, Vol.2

Om Mastering the Art of French Cooking, Vol.2

Soups from the garden, bisques from the sea, famous fish stews from Provence and Normandy, the real French crunchy bread, meats, vegetables and desserts in variety, all accompanied by step-by-step instructions and superb illustrations, and all in imperial units for British cooks.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780241956472
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 688
  • Utgitt:
  • 24. november 2011
  • Dimensjoner:
  • 130x198x31 mm.
  • Vekt:
  • 474 g.
  • BLACK NOVEMBER
  På lager
Leveringstid: 4-7 virkedager
Forventet levering: 13. november 2024

Beskrivelse av Mastering the Art of French Cooking, Vol.2

Soups from the garden, bisques from the sea, famous fish stews from Provence and Normandy, the real French crunchy bread, meats, vegetables and desserts in variety, all accompanied by step-by-step instructions and superb illustrations, and all in imperial units for British cooks.

Brukervurderinger av Mastering the Art of French Cooking, Vol.2



Finn lignende bøker
Boken Mastering the Art of French Cooking, Vol.2 finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.