Utvidet returrett til 31. januar 2024

Mastering the Art of French Cooking, Vol.2

Om Mastering the Art of French Cooking, Vol.2

Helps cooks master the full repertoire of classic French dishes. This title includes recipes that range across soups from the garden and bisques from the sea, famour fish stews from Provence and Normandy, to suckling pig and charcuterie, baguettes and croissants, and through a huge variety of desserts to petit-fours.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780241953402
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 688
  • Utgitt:
  • 3. mars 2011
  • Dimensjoner:
  • 161x242x44 mm.
  • Vekt:
  • 1118 g.
  • BLACK NOVEMBER
  På lager
Leveringstid: 4-7 virkedager
Forventet levering: 13. november 2024

Beskrivelse av Mastering the Art of French Cooking, Vol.2

Helps cooks master the full repertoire of classic French dishes. This title includes recipes that range across soups from the garden and bisques from the sea, famour fish stews from Provence and Normandy, to suckling pig and charcuterie, baguettes and croissants, and through a huge variety of desserts to petit-fours.

Brukervurderinger av Mastering the Art of French Cooking, Vol.2



Finn lignende bøker
Boken Mastering the Art of French Cooking, Vol.2 finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.