Utvidet returrett til 31. januar 2025

Mass Spectrometry of Natural Substances in Food

Om Mass Spectrometry of Natural Substances in Food

Mass Spectrometry of Natural Substances in Food will be a valuable resource for food scientists, food analysts and others working in food research, nutrition and safety.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780854045716
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 312
  • Utgitt:
  • 15. mars 2000
  • Dimensjoner:
  • 156x234x28 mm.
  • Vekt:
  • 1356 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 8. desember 2024

Beskrivelse av Mass Spectrometry of Natural Substances in Food

Mass Spectrometry of Natural Substances in Food will be a valuable resource for food scientists, food analysts and others working in food research, nutrition and safety.

Brukervurderinger av Mass Spectrometry of Natural Substances in Food



Finn lignende bøker
Boken Mass Spectrometry of Natural Substances in Food finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.