Norges billigste bøker

Magnetic Resonance in Food Science

- Latest Developments

Om Magnetic Resonance in Food Science

With contributions from international experts, this book is essential reading for academics and industrialists in food science.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780854048861
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 282
  • Utgitt:
  • 26 mars 2003
  • Dimensjoner:
  • 156x234x17 mm.
  • Vekt:
  • 1271 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 15 oktober 2024

Beskrivelse av Magnetic Resonance in Food Science

With contributions from international experts, this book is essential reading for academics and industrialists in food science.

Brukervurderinger av Magnetic Resonance in Food Science



Finn lignende bøker
Boken Magnetic Resonance in Food Science finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.