Utvidet returrett til 31. januar 2025

Larousse Patisserie and Baking

- The ultimate expert guide, with more than 200 recipes and step-by-step techniques and produced as a hardback book in a beautiful slipcase

Om Larousse Patisserie and Baking

The ultimate expert guide to pastry, patisserie and baking, with more than 200 recipes and step-by-step techniques, from the creators of Larousse Gastronomique.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780600636205
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 512
  • Utgitt:
  • 3. september 2020
  • Dimensjoner:
  • 270x221x48 mm.
  • Vekt:
  • 2316 g.
  • BLACK NOVEMBER
  På lager
Leveringstid: 4-7 virkedager
Forventet levering: 4. desember 2024

Beskrivelse av Larousse Patisserie and Baking

The ultimate expert guide to pastry, patisserie and baking, with more than 200 recipes and step-by-step techniques, from the creators of Larousse Gastronomique.

Brukervurderinger av Larousse Patisserie and Baking



Finn lignende bøker
Boken Larousse Patisserie and Baking finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.