Utvidet returrett til 31. januar 2025

Kant's Theory of Taste

- A Reading of the Critique of Aesthetic Judgment

Om Kant's Theory of Taste

An important contribution to Kant scholarship. Henry Allison, a pre-eminent interpreter of Kant, offers a comprehensive, systematic, and philosophically astute account of all aspects of Kant's views on aesthetics. No one with a serious interest in Kant's aesthetics can afford to ignore this study.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780521791540
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 444
  • Utgitt:
  • 19. mars 2001
  • Dimensjoner:
  • 152x229x29 mm.
  • Vekt:
  • 703 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 19. desember 2024

Beskrivelse av Kant's Theory of Taste

An important contribution to Kant scholarship. Henry Allison, a pre-eminent interpreter of Kant, offers a comprehensive, systematic, and philosophically astute account of all aspects of Kant's views on aesthetics. No one with a serious interest in Kant's aesthetics can afford to ignore this study.

Brukervurderinger av Kant's Theory of Taste



Finn lignende bøker
Boken Kant's Theory of Taste finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.