Utvidet returrett til 31. januar 2025

Innovative Food Processing Technologies

- Advances in Multiphysics Simulation

Om Innovative Food Processing Technologies

Part of the IFT (Institute of Food Technologists) series, this book discusses multiphysics modeling and its application in the development, optimization, and scale-up of emerging food processing technologies.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780813817545
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 374
  • Utgitt:
  • 25. mars 2011
  • Dimensjoner:
  • 203x254x25 mm.
  • Vekt:
  • 1148 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 19. desember 2024

Beskrivelse av Innovative Food Processing Technologies

Part of the IFT (Institute of Food Technologists) series, this book discusses multiphysics modeling and its application in the development, optimization, and scale-up of emerging food processing technologies.

Brukervurderinger av Innovative Food Processing Technologies



Finn lignende bøker
Boken Innovative Food Processing Technologies finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.