Utvidet returrett til 31. januar 2025

How to Cook: From first basics to kitchen master

- The cook's guide to frying, baking, poaching, casseroling, steaming and roasting a fabulous range of 140 tasty recipes, with 800 step-by-step instructional photographs

Om How to Cook: From first basics to kitchen master

new edition: The easy-to-use beginner cook's guide to techniques with recipes to try them out: fry, bake, poach, casserole, steam and roast a fabulous range of 140 tasty dishes, with 800 step-by-step photographs

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780754834571
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 256
  • Utgitt:
  • 30. oktober 2018
  • Dimensjoner:
  • 275x212x28 mm.
  • Vekt:
  • 1388 g.
  • BLACK NOVEMBER
Leveringstid: Ukjent

Beskrivelse av How to Cook: From first basics to kitchen master

new edition: The easy-to-use beginner cook's guide to techniques with recipes to try them out: fry, bake, poach, casserole, steam and roast a fabulous range of 140 tasty dishes, with 800 step-by-step photographs

Brukervurderinger av How to Cook: From first basics to kitchen master



Finn lignende bøker
Boken How to Cook: From first basics to kitchen master finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.