Utvidet returrett til 31. januar 2025

Gums and Stabilisers for the Food Industry 15

Om Gums and Stabilisers for the Food Industry 15

The book describes the new advances in the science and technology of hydrocolloids which are used in food and related systems.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781847551993
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 454
  • Utgitt:
  • 11. desember 2009
  • Dimensjoner:
  • 156x234x25 mm.
  • Vekt:
  • 1793 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 19. desember 2024

Beskrivelse av Gums and Stabilisers for the Food Industry 15

The book describes the new advances in the science and technology of hydrocolloids which are used in food and related systems.

Brukervurderinger av Gums and Stabilisers for the Food Industry 15



Finn lignende bøker
Boken Gums and Stabilisers for the Food Industry 15 finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.