Utvidet returrett til 31. januar 2025

Gels

- Their Use in Life Sciences

Om Gels

Discusses the use of gels in food, and their significance in research and medicine. Gels as supramolecular hydrocolloids are discussed in detail, followed by their use in fish industry. A chapter is dedicated to micromechanics in a fibrin gel, and subsequent chapters throw light on the different types of gel.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781774073421
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 290
  • Utgitt:
  • 1. november 2019
  • Dimensjoner:
  • 152x229x0 mm.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: Ukjent

Beskrivelse av Gels

Discusses the use of gels in food, and their significance in research and medicine. Gels as supramolecular hydrocolloids are discussed in detail, followed by their use in fish industry. A chapter is dedicated to micromechanics in a fibrin gel, and subsequent chapters throw light on the different types of gel.

Brukervurderinger av Gels



Finn lignende bøker
Boken Gels finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.