Utvidet returrett til 31. januar 2025

Food Studies

- An Introduction to Research Methods

Om Food Studies

A guide to doing research in the burgeoning field of food studies. It details the predominant research methods in the field, provides a series of interactive questions and templates to help guide a project, and includes suggestions for food-specific resources such as archives, libraries and reference works.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781845206802
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 256
  • Utgitt:
  • 1. desember 2009
  • Dimensjoner:
  • 236x164x18 mm.
  • Vekt:
  • 480 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 19. desember 2024

Beskrivelse av Food Studies

A guide to doing research in the burgeoning field of food studies. It details the predominant research methods in the field, provides a series of interactive questions and templates to help guide a project, and includes suggestions for food-specific resources such as archives, libraries and reference works.

Brukervurderinger av Food Studies



Finn lignende bøker
Boken Food Studies finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.