Utvidet returrett til 31. januar 2025

Food Proteins and Peptides

- Emerging Biofunctions, Food and Biomaterial Applications

Om Food Proteins and Peptides

This book discusses the chemistry of food proteins and peptides and their relationship with nutritional, functional, and health applications.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781788018593
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 526
  • Utgitt:
  • 9. juni 2021
  • Dimensjoner:
  • 156x234x0 mm.
  • Vekt:
  • 960 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 27. desember 2024
Utvidet returrett til 31. januar 2025

Beskrivelse av Food Proteins and Peptides

This book discusses the chemistry of food proteins and peptides and their relationship with nutritional, functional, and health applications.

Brukervurderinger av Food Proteins and Peptides



Finn lignende bøker
Boken Food Proteins and Peptides finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.