Norges billigste bøker

Food Macromolecules and Colloids

Om Food Macromolecules and Colloids

This book presents the very latest research in the area and is unique in covering both proteins and polysaccharides in the same volume.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780854047000
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 380
  • Utgitt:
  • 3 mai 1995
  • Dimensjoner:
  • 180x257x42 mm.
  • Vekt:
  • 1050 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 15 oktober 2024

Beskrivelse av Food Macromolecules and Colloids

This book presents the very latest research in the area and is unique in covering both proteins and polysaccharides in the same volume.

Brukervurderinger av Food Macromolecules and Colloids



Finn lignende bøker
Boken Food Macromolecules and Colloids finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.