Utvidet returrett til 31. januar 2025

Food Contact Materials Analysis

- Mass Spectrometry Techniques

Om Food Contact Materials Analysis

This book outlines how ingredients and their interrelationship with processing and packaging have developed with the exploitation of mass spectrometry and gives practical protocols to stake holders showing the flexibility of this technique.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781788011242
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 288
  • Utgitt:
  • 25. januar 2019
  • Dimensjoner:
  • 241x165x18 mm.
  • Vekt:
  • 576 g.
  • BLACK NOVEMBER
  På lager
Leveringstid: 4-7 virkedager
Forventet levering: 12. desember 2024
Utvidet returrett til 31. januar 2025

Beskrivelse av Food Contact Materials Analysis

This book outlines how ingredients and their interrelationship with processing and packaging have developed with the exploitation of mass spectrometry and gives practical protocols to stake holders showing the flexibility of this technique.

Brukervurderinger av Food Contact Materials Analysis



Finn lignende bøker
Boken Food Contact Materials Analysis finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.