Utvidet returrett til 31. januar 2025

Food Colloids

- Fundamentals of Formulation

Om Food Colloids

This book provides essential new material for those active in the field and is suitable for postgraduates and researchers, both in industry and academia.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780854048502
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 434
  • Utgitt:
  • 22. februar 2001
  • Dimensjoner:
  • 241x164x32 mm.
  • Vekt:
  • 804 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 19. desember 2024

Beskrivelse av Food Colloids

This book provides essential new material for those active in the field and is suitable for postgraduates and researchers, both in industry and academia.

Brukervurderinger av Food Colloids



Finn lignende bøker
Boken Food Colloids finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.