Utvidet returrett til 31. januar 2025

Food Chemistry Chemometrics

Om Food Chemistry Chemometrics

Chemometrics is the chemical discipline that uses analytical techniques in combination with mathematical and statistical methods to obtain maximum information from chemical samples. Food Analysis and Chemometrics gives the reader the necessary background to the application of chemometrics in food.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781680944242
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 193
  • Utgitt:
  • 30. november 2016
  • Dimensjoner:
  • 152x229x0 mm.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: Ukjent

Beskrivelse av Food Chemistry Chemometrics

Chemometrics is the chemical discipline that uses analytical techniques in combination with mathematical and statistical methods to obtain maximum information from chemical samples. Food Analysis and Chemometrics gives the reader the necessary background to the application of chemometrics in food.

Brukervurderinger av Food Chemistry Chemometrics



Finn lignende bøker
Boken Food Chemistry Chemometrics finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.