Norges billigste bøker

Food Anatomy

Om Food Anatomy

Award-winning food journalist Rachel Wharton lends her editorial expertise to this light-hearted exploration of everything food that bursts with little-known facts and delightful drawings. Everyday diners and seasoned foodies alike are sure to eat it up.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781612123394
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 224
  • Utgitt:
  • 15. november 2016
  • Dimensjoner:
  • 168x229x21 mm.
  • Vekt:
  • 630 g.
  På lager
Leveringstid: 4-8 virkedager
Forventet levering: 3. januar 2025
Utvidet returrett til 31. januar 2025
  •  

    Kan ikke leveres før jul.
    Kjøp nå og skriv ut et gavebevis

Beskrivelse av Food Anatomy

Award-winning food journalist Rachel Wharton lends her editorial expertise to this light-hearted exploration of everything food that bursts with little-known facts and delightful drawings. Everyday diners and seasoned foodies alike are sure to eat it up.

Brukervurderinger av Food Anatomy



Finn lignende bøker
Boken Food Anatomy finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.