Utvidet returrett til 31. januar 2025

Flavor Chemistry of Ethnic Foods

Om Flavor Chemistry of Ethnic Foods

Ethnic and international foods have gradually been integrated into the daily diet in North America. However, the existing literature of flavor characteristics and chemistry of such foods remains fragmentary and diverse. This book presents a summary of the current status of knowledge in this area.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780306461248
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 272
  • Utgitt:
  • 30. juni 1999
  • Utgave:
  • 1999
  • Dimensjoner:
  • 178x254x18 mm.
  • Vekt:
  • 1670 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 21. desember 2024
Utvidet returrett til 31. januar 2025

Beskrivelse av Flavor Chemistry of Ethnic Foods

Ethnic and international foods have gradually been integrated into the daily diet in North America. However, the existing literature of flavor characteristics and chemistry of such foods remains fragmentary and diverse. This book presents a summary of the current status of knowledge in this area.

Brukervurderinger av Flavor Chemistry of Ethnic Foods



Finn lignende bøker
Boken Flavor Chemistry of Ethnic Foods finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.