Norges billigste bøker

English Bread and Yeast Cookery

Om English Bread and Yeast Cookery

This universally acclaimed book is regarded by many as simply the best book ever written about the making of bread. It covers all aspects of flour-milling, yeast, bread ovens and the different types of bread and flour available. It contains an exhaustive collection of recipes, everything from plain brown wholemeal to drop scones and croissants.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781906502874
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 624
  • Utgitt:
  • 1. september 2010
  • Dimensjoner:
  • 140x205x45 mm.
  • Vekt:
  • 898 g.
  På lager
Leveringstid: 4-8 virkedager
Forventet levering: 3. januar 2025
Utvidet returrett til 31. januar 2025
  •  

    Kan ikke leveres før jul.
    Kjøp nå og skriv ut et gavebevis

Beskrivelse av English Bread and Yeast Cookery

This universally acclaimed book is regarded by many as simply the best book ever written about the making of bread. It covers all aspects of flour-milling, yeast, bread ovens and the different types of bread and flour available. It contains an exhaustive collection of recipes, everything from plain brown wholemeal to drop scones and croissants.

Brukervurderinger av English Bread and Yeast Cookery



Finn lignende bøker
Boken English Bread and Yeast Cookery finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.