Utvidet returrett til 31. januar 2025

Economic Utilisation of Food Co-Products

Om Economic Utilisation of Food Co-Products

No longer considered simply as "waste", many food co-products are being identified as economically-viable raw materials and their potential is enhanced by modern processing technologies and the biorefinery concept.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781849736152
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 246
  • Utgitt:
  • 9. oktober 2013
  • Dimensjoner:
  • 170x249x19 mm.
  • Vekt:
  • 514 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 27. desember 2024
Utvidet returrett til 31. januar 2025

Beskrivelse av Economic Utilisation of Food Co-Products

No longer considered simply as "waste", many food co-products are being identified as economically-viable raw materials and their potential is enhanced by modern processing technologies and the biorefinery concept.

Brukervurderinger av Economic Utilisation of Food Co-Products



Finn lignende bøker
Boken Economic Utilisation of Food Co-Products finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.