Utvidet returrett til 31. januar 2025

Dueling Chefs

- A Vegetarian and a Meat Lover Debate the Plate

Om Dueling Chefs

Presents a debate over the merits of the cuisines of vegetarians and carnivores by professional chefs. This work features recipes that make a persuasive case for each chef's point of view. It also provides eighty recipes as creative as beef brisket with blueberry BBQ sauce, and jackfruit pineapple BBQ on a bun.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780803260436
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 132
  • Utgitt:
  • 1. desember 2007
  • Dimensjoner:
  • 279x217x13 mm.
  • Vekt:
  • 370 g.
  • BLACK NOVEMBER
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 19. desember 2024

Beskrivelse av Dueling Chefs

Presents a debate over the merits of the cuisines of vegetarians and carnivores by professional chefs. This work features recipes that make a persuasive case for each chef's point of view. It also provides eighty recipes as creative as beef brisket with blueberry BBQ sauce, and jackfruit pineapple BBQ on a bun.

Brukervurderinger av Dueling Chefs



Finn lignende bøker
Boken Dueling Chefs finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.