Om Den store julekakeboka
Overrask og imponer med sju slag til jul! En av våre kjæreste juletradisjoner er å bake sju slag til jul. Det var det bestemor og mor gjorde. Denne boken er for deg som ønsker å holde tradisjonen levende og kanskje skape dine egne, nye tradisjoner. Hvilke sju slag som skal bakes, er ikke bestemt en gang for alle. Vil du bake goro, fattigmann, smultringer og sirupssnipper? Ønsker du å lage moderne jul med brownies og biscotti? Det kan også være at du trenger glutenfrie alternativer. Denne kakeboken har alle oppskriftene, både gamle og moderne, fra hele landet, og den gir deg et vell av valgmuligheter. Alle oppskriftene er grundig utprøvd, og forfatteren har i tillegg med gode tips og råd for vellykket julebakst. Aase Dotterud er matjournalist i Allers og har i over 25 år laget bladets julekakebilag. Hun har tidligere gitt ut flere bestselgende kokebøker: Koldtbord for alle anledninger, Når venner møtes, «Smaken av sjokolade», «Frist med dessert» og «Lyst på salat».
Vis mer