Utvidet returrett til 31. januar 2025

Crust

- From Sourdough, Spelt and Rye Bread to Ciabatta, Bagels and Brioche. BBC Radio 4 Food Champion of the Year

Om Crust

Helps you to master the mighty Sourdough and make your own ferments so that you can make bread anytime. This title looks at speciality breads, using a range of flours and flavours. It explores the Croissant and all its variations as well as covers other sweet breads such as Stollen and Brioche.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780857831088
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 160
  • Utgitt:
  • 11. oktober 2012
  • Dimensjoner:
  • 226x256x15 mm.
  • Vekt:
  • 654 g.
  • BLACK NOVEMBER
  På lager
Leveringstid: 4-7 virkedager
Forventet levering: 6. desember 2024

Beskrivelse av Crust

Helps you to master the mighty Sourdough and make your own ferments so that you can make bread anytime. This title looks at speciality breads, using a range of flours and flavours. It explores the Croissant and all its variations as well as covers other sweet breads such as Stollen and Brioche.

Brukervurderinger av Crust



Finn lignende bøker
Boken Crust finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.