Norges billigste bøker

Kreativitet

Her finner du spennende bøker om Kreativitet. Nedenfor er et flott utvalg på over 21.277 bøker om emnet.
Vis mer
Filter
Filter
Sorter etterSorter Populære
 • av Siri Nilsen
  349,-

  Vil du komme i gang med strikking? Siris aller enkleste oppskrifter er den ultimate boka å starte med!Siri Nilsen har alltid vært glad i å utfolde seg kreativt, som sanger, låtskriver, skuespiller og dessuten som strikkedesigner med Instagram-kontoen @krauseri. Nå har hun laget en strikkebok for nybegynnere med 25 oppskrifter som er superenkle å forstå. I Siris aller enkleste oppskrifter er det brukt tydelig språk, bildeforklaringer og enkle konstruksjoner. Her finner du mange små og store plagg, og en hel liten strikkeskole. Kanskje blir ditt første plagg et babyteppe eller en genser? Og for deg som er mer dreven, er denne boka den perfekte gaven til vennene som alltid spør deg om hjelp til å lære å strikke!

 • - funky strikk fra Embraknit
  av Anne-Grethe Embrå
  349,-

  Strikk funky og fargerike plagg som hele familien vil elske!Farger & fluff gir deg verdens fineste strikkeunivers, med oppskrifter og ideer til deilig mønsterstrikk og fantastiske fargekombinasjoner.Forfatter Julie Embrå, også kjent som Embraknit, er en av Norges mest kjente og populære strikkeprofiler. Sammen med mamma Anne-Grethe har hun skapt en helt uimotståelig fargefest av en strikkebok, som det er umulig ikke å bli inspirert av.Her kan du boltre deg i strikkeoppskrifter på vide, smale, korte og lange gensere, jakker og kjoler, i alt fra fluffy mohair til merinoull og håndfarget garn. Den søte og freshe miksen av knallfarger og mønstre gir herlige 80-tallsvibber.Forfatterne byr også på en rekke smarte tips til hvordan du kan bruke garnet du får til overs. Som en ekstra bonus får du rene restegarnoppskrifter, gode stylingtips og mengder av inspirasjon.Vanskelighetsgraden varierer, og Farger & fluff passer derfor ypperlig til både nybegynnere og mer erfarne strikkere.Boken er allerede solgt til Danmark, Tyskland og Finland!

 • - A Spiritual Path to Higher Creativity
  av Julia Cameron
  264 - 344,-

 • - Seasonal Flowers Inspired by Nature and Gathered from the Garden
  av Lucy Hunter
  394,-

  In The Flower Hunter, Lucy Hunter takes us on an inspirational journey through a year in her garden and artist's studio set among the mountains of North Wales.

 • - skap barnas nye favorittklær!
  av Stine Skoli Ommedal
  358,-

  Denne boka viser deg åtte grunnmønster som du kan sy fantastiske klær til ungene med. Her får du oppskrifter og muligheten til å skape en unik garderobe til jenter og gutter i alderen 3-13 år. Ved hjelp av noen få mønsterdeler, som du setter sammen slik du ønsker, kan du lage utallige plagg. Myke jeans, slengbukser, hettegensere for tøffe typer, skjørt og deilige kosedresser. Her har barna fått påvirke oppskriftene, og klærne kan endres med smarte grep, så alle får plagg de trives i. Enkelte mønstre er så enkle at barna også kan være med og sy. Boka vil inspirere og gi deg følelsen av å lykkes, enten du er ny ved symaskinen eller erfaren. Dette er oppfølgeren til Sy Selv - verdens fineste klær til ungene av Stine Skoli Ommedal. Hun driver en av Norges mest populære blogger, stineskoli.blogg.no, og Instagram-kontoen @spresyglede. Med Stines geniale sykonsept kan du trylle frem imponerende klær til litt større barn.

 • - Beautiful Patterns for Year-round Knitting
  av Laine
  264,-

  52 Weeks of Socks is a captivating book by the renowned author, Laine. Published by Hardie Grant Books in 2021, this book is a must-have for all book lovers. As the title suggests, the book takes readers on a unique journey, exploring a different pair of socks every week for an entire year. A fascinating blend of fashion and comfort, each design is more intriguing than the last. This book is a perfect blend of creativity and practicality, making it a valuable addition to any reader's collection. It falls under an unusual genre, making it all the more interesting. So, if you're looking for something different to read this year, 52 Weeks of Socks by Laine is your go-to book. Published by Hardie Grant Books, it assures quality content that is both engaging and enlightening.

 • - drømmeplaggene steg for steg
  av Cecilie Melli
  404,-

  Stjernedesigner Cecilie Melli lærer deg alt du må vite for enkelt å sy eventyrlig vakre kjoler.Å sy er både morsomt, bærekraftig og meditativt. Cecilie Melli har et brennende ønske om at flere skal oppdage gleden ved å lage noe selv, derfor deler hun for første gang flere av sine oppskrifter. Melli har i 15 år vært en av lendets fremste designere, spesielt kjent for sine eventyrlige kjoler. I «Sy min kjole» deler hun oppskrifter til 42 av sine fineste plagg, inkludert brudekjoler og flere av de mest populære Melli-kjolene. Du finner også oppskrifter på lekre kimonoer, topper og skjørt. Gjennom mønsterark og enkle trinn for trinn-beskrivelser viser hun hvor lett du selv kan sy dem. Boka er full av kunnskap og inspirasjon, både for nybegynnere og eksperter.

 • - Drawing Course
  av Gerald M. Ackerman
  771,-

  The Bargue-Gerome Drawing Course is a complete reprint of a famous, late nineteenth century drawing course.

 • - sy glade klær til glade barn
  av Kristin Thorsnes
  444,-

  De to populære bloggene Heilt spesiell og Jubel foreligger endelig i bokform.Damene bak bloggene, Kristin Thorsnes og Ane Sund, startet sykarrierene sine med å designe klær til egne barn - og i Sy glade klær til glade barn deler de sine beste oppskrifter. Forfatterne formidler syglede og kreativitet med stor entusiasme i denne fargesprakende boken. De presenterer 66 oppskrifter med ulik vanskelighetsgrad på bl.a. bukser, kjoler, skjørt, jakker, luer, bodyer og gensere. Alle plaggene er sydd i myke stoffer som passer perfekt til små barn. Mønstrene kommer i størrelsene 56 til 128 cl. Med på kjøpet får du mønsterark i full størrelse og en instruktiv syskole.Kristin Thorsnes og Ane Sund ble hektet på søm da de fikk egne barn. Thorsnes er frisør og makeup-artist, og har de siste årene blogget på www.heiltspesiell.blogspot.no. Sund er utdannet barnevernspedagog. I 2011 vant hun konkurransen Håndlaga i kategorien Barn for en av sine design. Anes bloggadresse er www.jubelbarn.blogspot.no.Rettelser Heilt Spesiell og Jubel. Sy glade klær til glade barn_opplag 1(pdf, 389,62 kB)

 • - antrekk for alle anledninger
  av Anne Grethe Gaaserud
  358,-

  Også dukker trenger klær - året rundt! Av- og påkledningen er det viktigste og morsomste barna gjør for dukkene sine. Dette er en tettpakket bok med oppskrifter på dukkeklær til alle anledninger og hele året - både sydde og strikkede. Du finner alt fra undertøy og nattøy, festfine kjoler og lette sommerklær til tradisjonelle mønsterstrikkede plagg, tøffe parkdresser og koselige juleantrekk. Anne Grethe Gaaserud har strikket og sydd, og riktig boltret seg i fint garn, deilige bomullsstoffer og ikke minst alle de fine jerseystoffene som er å få kjøpt nå. Mange av plaggene kan mikses og matches til helt egne antrekk. Strikkede plagg, som jakker og gensere kan kombineres med sydde plagg som skjørt, bukser og tights. Her er også oppskrifter på tilbehør som sokker, votter, skjerf og luer.Plaggene passer til Baby Born og Baby Born Sister, og tilsvarende dukker som måler ca. 43 cm. Det er grundige strikkeoppskrifter og gode sømbeskrivelser, samt mønster i full størrelse til alle plaggene.

 • - sy tidløse garderobeklassikere
  av Oda Stormoen
  404,-

  Sy en komplett garderobe med klassiske nøkkelplagg i skandinavisk design. 22 detaljrike oppskrifter for alle ferdighetsnivåer!De beste plaggene i klesskapet er de du vil bruke om og om igjen, de du aldri blir lei av. Klesplaggene du føler deg komfortabel og selvsikker i, de som sitter godt, og som reflekterer den du er. Med Sy tidløse garderobeklassikere kan du sy din helt egen, klassiske basisgarderobe - full av varige favorittplagg.Plaggene kan kombineres til utallige antrekk, og brukes til både hverdag og fest. Boken inneholder 22 oppskrifter på klassiske nøkkelplagg som er obligatoriske i enhver garderobe, med forslag til tilpasninger og variasjoner som gjør at du kan designe plagg som passer din unike stil. I tillegg er boken full av visuell inspirasjon, sømteknikker og gode tips til enkle grep du kan gjøre for å lykkes med syingen, både som nybegynner og viderekommen.Forfatterne Kristin Vaag og Oda Stormoen fant hverandre gjennom en felles lidenskap for håndarbeid og design, og sammen har de startet Flid.no. Skaperglede er stikkordet. Mestringsfølelsen som følger med det å skape egne plagg, er målet.

 • - Recipes and crafts for the countdown to Christmas
  av Laura Fleiter
  194,-

  Make it a December to remember - recipes, craft projects and inspiration for the magical season of Advent.

 • - til alle årstider
  av Sidsel J. Høivik
  444,-

  Endelig er oppfølgeren til strikkeboksuksessen Lekre masker og lekne sting her.Drøm deg bort i vakre strikkemodeller og fantastiske fotografier! Sidsel J. Høiviks fantasifulle strikkemodeller er nydelig foreviget av fotograf Anne Helene Gjelstad, og alle bildene er tatt ute i naturen - i alle årstider. Kombinasjonen av vakre fotografier og flott strikk gjør dette til en bok som pirrer både øyet og skapertrangen.Med denne vakre boken fører strikkedesigner Sidsel J. Høivik deg inn i sin fargerike verden bestående av nytt og gammelt, tradisjoner, mønster, garn, farger og strikkepinner. Her finner du mer enn 50 oppskrifter til dame på skjørt, kjoler, tunikaer, jakker, skjerf, luer, pulsvarmere og vesker. Sidsel elsker å leke med tradisjoner, farger, teknikker og mønstre og blander gjerne gammelt og nytt på sin helt spesielle måte. Hun bruker gjerne både strikk, hekling, broderi, perler, paljetter og ulike knapper i ett og samme plagg.

 • av Ernest Norling
  144,-

 • - The Complete Coverstitch Sewing Guide
  av Johanna Lundström
  294,-

  The ultimate coverstitch guide to help you master the coverstitch machine and create beautiful, professional-quality, garments. Fully illustrated step-by-step instruction on everything from hemming knits and sewing necklines to jeans making and sewing underwear. Includes chapters on accessories, needles, thread and troubleshooting.

 • av Sarah Simblet
  344,-

  Sarah Simblet unveils the extraordinary construction of the human body and celebrates its continuing prominence in Western Art today.

 • - sy drømmegarderoben
  av Mari Melilot
  404,-

  Med denne praktiske syboka kan du sy noe som passer helt perfekt til akkurat din kroppsform. Enten du er liten og tynn, størrelse 4XL eller du er en kombinasjon av størrelser, får du hjelp til å skreddersy dine egne drømmeplagg. Her er oppskrifter på stilige og tidløse basisplagg, der grunnoppskriftene danner utgangspunkt for ulike varianter av plagg. Enkle topper, et A-formet skjørt, bukse med smale eller vide ben er alle sammen plagg du vil elske å sy og bruke. Alle oppskriftene har enkle trinn-for-trinn-beskrivelser og mønsterark. I tillegg får du Mari Melilots beste knep for hvordan du forkorter, forlenger og tilpasser plagg, hvordan du syr krager, lommer, glidelåser og mye mer. Boka er lagt opp slik at en nybegynner skal kunne lære seg å sy klær fra bunnen av og bruke boka som et oppslagsverk, mens den mer erfarne kan kose seg med detaljer og passform, og bygge opp en hjemmesydd garderobe.

 • - An Illustrated Compendium of Adhesive Ephemera
  av Odd Dot
  274,-

  A beautiful collection of sticker ephemera for the modern-day crafter, scrapbooker, art lover, or for anyone who just loves stickers.

 • av Christi Johnson
  256,-

  Mystical Stitches: Embroidery for Personal Empowerment and Magical Embellishment is an enchanting book written by Christi Johnson. Published by Workman Publishing in 2021, this book takes you on a journey into the world of embroidery, but not just any embroidery. Johnson weaves together threads of personal empowerment and magical embellishment, creating a tapestry of knowledge that is as fascinating as it is practical. As you delve into the pages of this book, you will discover the power of embroidery as a form of self-expression and personal development. The book is a treasure trove of information, tips, and techniques that will help you unlock your creative potential and transform your embroidery projects into works of art. Mystical Stitches is not just a book, it's a journey, a journey that will inspire, empower, and enchant you. So, pick up your copy today and let the magic of Christi Johnson's Mystical Stitches take you on a journey of discovery, empowerment, and magical embellishment. Published by Workman Publishing.

 • - 20 Nordic Designs for All Year Round
  av Niina Laitinen
  224,-

  20 beautifully designed sock patterns for experienced knitters themed on the four seasons.

 • - To Create is to Destroy, Now With Even More Ways to Wreck!
  av Keri Smith
  160,-

  Wreck This Journal is a captivating book authored by the talented Keri Smith. Published by Penguin Books Ltd in 2013, this unique piece of literature invites readers to explore their creative side. The book belongs to the genre of interactive and self-help books, challenging the traditional notion of keeping a journal. Smith encourages her readers to think outside the box by offering a variety of prompts that inspire artistic expression and self-reflection. The author's unconventional approach to journaling has made Wreck This Journal a must-have for those seeking a novel way to express themselves. The book is a testament to Keri Smith's creativity and Penguin Books Ltd's commitment to publishing innovative literature. Dive into this remarkable journal and let your creativity run wild.

 • - A Guide for the Realist Painter
  av James Gurney
  224,-

  A researched study on art's most fundamental themes, Colour and Light bridges the gap between abstract theory and practical knowledge.

 • - Sketch and Paint Your Way Through the Creative Year
  av Lorna Scobie
  224,-

  365 Days of Drawing is an inspiring book by Lorna Scobie, a renowned author in the art world. Published in 2018 by Hardie Grant Books, this book is a must-have for anyone with an interest in drawing, regardless of their skill level. The book is structured as a year-long journey of creativity, with daily drawing prompts and exercises to inspire and engage the reader. The genre of this book is art and creativity, offering a unique blend of fun and education. Each page of the book is a new opportunity to explore your artistic side and improve your drawing skills. The publisher, Hardie Grant Books, is known for its high-quality publications in the UK and this book is no exception. 365 Days of Drawing is not just a book, but a journey that will inspire you to pick up a pencil and start drawing, every day of the year.

 • - The Beginner's Guide to Making & Arranging Beautiful Blooms
  av Lia Griffith
  194,-

  With 30 projects and an introduction to both crafting paper flowers and working with crepe paper, this book is full of inspiration and expert advice for beginners. If you have a Cricut Maker, you can download the templates to your machine so you can enjoy your own homemade bouquets in no time.Crepe paper is the best material for creating paper flowers, especially for beginners. It''s forgiving and malleable--easy to cut, bend, curl, and shape into peony petals, daffodil trumpets, chrysanthemum blooms, and more. And if you have a Cricut Maker, you can easily cut out the shapes from templates you download for free on Lia Griffith''s website using a code. Then, follow instructions for crafting the flowers to arrange and display in vases and pots and as bouquets and wreaths.

 • av Maria Rivans
  224,-

  Extraordinary Things to Cut Out and Collage is a captivating book by the talented Maria Rivans. Published in 2020 by Orion Publishing Co, this masterpiece takes you on an artistic journey like no other. As the title suggests, the book is filled with unique and extraordinary things to cut out and collage, making it the ideal choice for art enthusiasts and collage artists. Maria Rivans, known for her surreal and contemporary approach to art, has compiled an assortment of images that inspire creativity and innovation. The book belongs to the art genre, and it's no surprise given Maria's background and expertise in the field. With this book, you can explore the limitless boundaries of your imagination, creating unique art pieces from the comfort of your home. Extraordinary Things to Cut Out and Collage is more than just a book; it's a gateway to a world of artistic exploration. Thanks to Orion Publishing Co, you can now bring this world to your doorstep.

 • - An Inky Expedition & Colouring Book
  av Johanna Basford
  206,-

  A coloring book that takes you on an expedition through a jungle to discover a forgotten world of flora and fauna. Through intricate pen and ink illustrations, it helps colour-inners of all ages to explore an exotic rainforest teeming with creatures large and small such as: tree frogs and dainty hummingbirds, prowling tigers and playful monkeys.

 • av Scholastic
  164,-

  Origami: 15 Paper-Folding Projects Straight from the Wizarding World! (Harry Potter) is an exciting book authored by Scholastic and published by Scholastic US in 2019. This book plunges you into the magical realm of Harry Potter with a unique twist - origami. The book is not just a regular read; it's an interactive journey where you get to bring to life iconic elements from the beloved Harry Potter series through the art of paper folding. With detailed instructions for 15 projects, this book is perfect for both origami beginners and Harry Potter fans. Published by Scholastic US, this book is a testament to their commitment to creating engaging, creative, and educational content for readers of all ages. Dive into this magical origami adventure and let the Wizarding World unfold in your hands!

 • - A Colouring Book and Floral Adventure
  av Johanna Basford
  212,-

  An abundance of fascinating florals awaits in the gorgeous new colouring book from Johanna Basford. Join 'colourist queen' Johanna Basford on a floral adventure around the world and beyond, into the realms of fantasy and imagination.

 • av Erin Benzakein
  294,-

  Floret Farm's Cut Flower Garden: Grow, Harvest, and Arrange Stunning Seasonal Blooms is a captivating book penned by Erin Benzakein. Published by Chronicle Books in 2017, this book is a must-have for gardening enthusiasts and flower lovers alike. The genre of the book is a blend of gardening and floral arrangements, making it a unique addition to your bookshelf. The author, Erin Benzakein, is a well-known figure in the world of horticulture, and her expertise shines through in this comprehensive guide. The book not only provides practical tips on how to grow, harvest, and arrange your own beautiful blooms but also inspires with stunning seasonal flower arrangements. Published by Chronicle Books, this book is a testament to their commitment to delivering high-quality and engaging content. So, if you're a budding gardener or an experienced florist, Floret Farm's Cut Flower Garden is an invaluable resource you wouldn't want to miss out on.

 • av Linda Bloomfield
  284,-

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.