Norges billigste bøker

Kreativitet

Her finner du spennende bøker om Kreativitet. Nedenfor er et flott utvalg på over 27.211 bøker om emnet.
Vis mer
Filter
Filter
Sorter etterSorter Populære
 • - drakter og skjorter til voksen og barn
  av Lisbeth Bjørndal
  474,-

  Festdrakter du syr selv gir deg oppskriften på feiende flotte damedrakter og festfine barneklær inspirert av fire teamer: rocka, barokk, budsjett og tradisjon. Drakt, skjorte, veske, belte og hodepynt - Festdrakter du syr selv inneholder alt du trenger for å sy ditt eget unike festplagg!Enkle grunnmodeller. Klare arbeidsbeskrivelser. Mønsterark i flere størrelser. Grundig om stoffer og søm, tilpassing, kroppsmål og beregning, klipping og ferdiggjøring. Se hva du kan lage av duker, klokkestrenger og gardiner og gamle blonder. Og se hva du kan finne av pynt blant gamle smykker, i roteskufen og verktøykassa!

 • - klær til Mini
  av Ane Sund
  288,-

  25 nye oppskrifter til de aller minste barna!Klare for mer Jubel & Baluba?Jubel & Balubas to første bøker har blitt godt kjent i syverdenen, med mønster til klær til både store og små barn. Nå er de her igjen - denne gangen med en bok dedikert til de aller minste.Med en liten baby i hus kan det være en utfordring å finne tid til både små og store syprosjekter. Da er dette boka for deg! Her finner du enkle, gode modeller det skal være mulig å sy mellom matlaging, lek, klesvask og hverdagslykke. Du får 25 nye modeller som dekker det aller meste garderoben til mini krever - uten at det krever for mye av deg.Boka passer både for deg som nettopp har blitt kjent med symaskina, deg som har sydd metervis, eller deg som befinner deg et sted midt imellom.Mønsterark i full størrelse følger selvfølgelig med.Finn deg et lite pusterom i alt det en travel hverdag innebærer, sett på musikk som gjør deg glad eller får deg til å slappe av - og sy med Jubel & Baluba!

 • - funky strikk fra Embraknit
  av Anne-Grethe Embrå
  394,-

  Strikk funky og fargerike plagg som hele familien vil elske!Farger & fluff gir deg verdens fineste strikkeunivers, med oppskrifter og ideer til deilig mønsterstrikk og fantastiske fargekombinasjoner.Forfatter Julie Embrå, også kjent som Embraknit, er en av Norges mest kjente og populære strikkeprofiler. Sammen med mamma Anne-Grethe har hun skapt en helt uimotståelig fargefest av en strikkebok, som det er umulig ikke å bli inspirert av.Her kan du boltre deg i strikkeoppskrifter på vide, smale, korte og lange gensere, jakker og kjoler, i alt fra fluffy mohair til merinoull og håndfarget garn. Den søte og freshe miksen av knallfarger og mønstre gir herlige 80-tallsvibber.Forfatterne byr også på en rekke smarte tips til hvordan du kan bruke garnet du får til overs. Som en ekstra bonus får du rene restegarnoppskrifter, gode stylingtips og mengder av inspirasjon.Vanskelighetsgraden varierer, og Farger & fluff passer derfor ypperlig til både nybegynnere og mer erfarne strikkere.

 • - nydelige barneplagg med struktur og unike detaljer
  av Ane-Karine Øvrum
  394,-

  Strikk til søtnoser gir deg 37 vakre og tidløse oppskrifter med et klassisk, nordisk uttrykk og design. Plaggene passer til jenter og gutter mellom 0-12 år, og kan brukes til både hverdag og fest. Halvparten av oppskriftene er eksklusive for boken. Resten er favoritter og bestselgere. Garnet som anbefales i oppskriftene er i duse, klassiske farger, enten i myk ull eller en lettere lin- og bomullskvalitet. For hver oppskrift gis det i tillegg forslag til garn i forskjellige kvaliteter og prisklasser, for fleksibilitet når det gjelder preferanse, sesong og økonomi.Vanskelighetsgraden varierer fra enkelt til litt mer utfordrende, og i boka er det mange morsomme prosjekterer myntet på deg som synes det er spesielt gøy å strikke strukturstrikk. Smarte QR-koder gir enkel tilgang til korte filmsnutter med nyttige teknikker, slik at oppskriftene passer for både nybegynnere og mer erfarne strikkere.Strikk til søtnoser er boka for deg som er opptatt av å strikke plagg med god design, og av å strikke myke, vakre og klassiske plagg som vil brukes igjen og igjen - før de går videre til neste barn eller generasjon. For disse nydelige plaggene vil det garantert bli rift om å få arve, etter at den heldige førstegangsbrukeren har vokst fra dem!

 • av Hanne Andreassen Hjelmås & Torunn Steinsland
  340 - 386,-

  Strikkebloggen og nettbutikken KlompeLOMPE har blitt kjent og populær på grunn av sine vakre og bruksvennlige strikkeplagg for baby, barn og voksne. Nå er endelig oppskriftene samlet i en egen bok. Her finner du over 60 oppskrifter på de nydelige strikkeplaggene fra KlompeLOMPE. Den populære Kjekkaslua er selvfølgelig med, sammen med blant annet gensere, buksedresser, votter og skjerf -plagg til alle årstider. De fleste plaggene er for gutter og jenter fra ett til seks år, men også til babyer og voksne. Mange av oppskriftene er designet både for baby og mamma. Finn dine favoritter og kombiner farger som passer sammen! Oppskriftene er merket med vanskelighetsgrad fra 1 til 3. Her er kjappe og enkle prosjekter og mer utfordrende ting. Alle oppskrifter har forslag til lekre fargealternativer og garnkvaliteter.

 • - varme gensere til små eventyrere
  av Linka Neumann
  391,-

  Linka Neumann er kjent for sine karakteristiske og vakre villmarksgensere. Denne gangen har hun designet gensere og kofter til små villmarksbarn. Her får du oppskrifter på de kjente villmarksgenserne i baby- og barnestørrelser, i tillegg til mange helt nye design. Alle i Linkas umiskjennelige stil: en miks av inspirasjon fra tradisjon, urfolk og natur, men med en personlig og moderne vri.

 • - 3
  av Linka Neumann
  449,-

  Etter årets suksess med Villmarksgensere til barn var Linkas instakonto full av meldinger fra folk som ønsket seg barneoppskriftene i voksenstørrelser. De kommer her. Bare å glede seg: Villmarksgensere møter en hippie-inspirert stil. En leken og fargerik miks av etniske mønstre og flowerpower. Koftene og genserne er strikket i myk og delikat ull på tykke pinner. Det gir plaggene en allsidig bruk, og de passer like godt på jobb som ute i naturen.

 • av Siri Nilsen
  351,-

  Vil du komme i gang med strikking? Siris aller enkleste oppskrifter er den ultimate boka å starte med!Siri Nilsen har alltid vært glad i å utfolde seg kreativt, som sanger, låtskriver, skuespiller og dessuten som strikkedesigner med Instagram-kontoen @krauseri. Nå har hun laget en strikkebok for nybegynnere med 25 oppskrifter som er superenkle å forstå. I Siris aller enkleste oppskrifter er det brukt tydelig språk, bildeforklaringer og enkle konstruksjoner. Her finner du mange små og store plagg, og en hel liten strikkeskole. Kanskje blir ditt første plagg et babyteppe eller en genser? Og for deg som er mer dreven, er denne boka den perfekte gaven til vennene som alltid spør deg om hjelp til å lære å strikke!

 • - Seasonal Flowers Inspired by Nature and Gathered from the Garden
  av Lucy Hunter
  444,-

  In The Flower Hunter, Lucy Hunter takes us on an inspirational journey through a year in her garden and artist's studio set among the mountains of North Wales.

 • - Beautiful Patterns for Year-round Knitting
  av Laine
  245,-

  52 Weeks of Socks is a captivating book by the renowned author, Laine. Published by Hardie Grant Books in 2021, this book is a must-have for all book lovers. As the title suggests, the book takes readers on a unique journey, exploring a different pair of socks every week for an entire year. A fascinating blend of fashion and comfort, each design is more intriguing than the last. This book is a perfect blend of creativity and practicality, making it a valuable addition to any reader's collection. It falls under an unusual genre, making it all the more interesting. So, if you're looking for something different to read this year, 52 Weeks of Socks by Laine is your go-to book. Published by Hardie Grant Books, it assures quality content that is both engaging and enlightening.

 • - skap barnas nye favorittklær!
  av Stine Skoli Ommedal
  358,-

  Denne boka viser deg åtte grunnmønster som du kan sy fantastiske klær til ungene med. Her får du oppskrifter og muligheten til å skape en unik garderobe til jenter og gutter i alderen 3-13 år. Ved hjelp av noen få mønsterdeler, som du setter sammen slik du ønsker, kan du lage utallige plagg. Myke jeans, slengbukser, hettegensere for tøffe typer, skjørt og deilige kosedresser. Her har barna fått påvirke oppskriftene, og klærne kan endres med smarte grep, så alle får plagg de trives i. Enkelte mønstre er så enkle at barna også kan være med og sy. Boka vil inspirere og gi deg følelsen av å lykkes, enten du er ny ved symaskinen eller erfaren. Dette er oppfølgeren til Sy Selv - verdens fineste klær til ungene av Stine Skoli Ommedal. Hun driver en av Norges mest populære blogger, stineskoli.blogg.no, og Instagram-kontoen @spresyglede. Med Stines geniale sykonsept kan du trylle frem imponerende klær til litt større barn.

 • - sy glade klær til glade barn
  av Kristin Thorsnes
  404,-

  De to populære bloggene Heilt spesiell og Jubel foreligger endelig i bokform.Damene bak bloggene, Kristin Thorsnes og Ane Sund, startet sykarrierene sine med å designe klær til egne barn - og i Sy glade klær til glade barn deler de sine beste oppskrifter. Forfatterne formidler syglede og kreativitet med stor entusiasme i denne fargesprakende boken. De presenterer 66 oppskrifter med ulik vanskelighetsgrad på bl.a. bukser, kjoler, skjørt, jakker, luer, bodyer og gensere. Alle plaggene er sydd i myke stoffer som passer perfekt til små barn. Mønstrene kommer i størrelsene 56 til 128 cl. Med på kjøpet får du mønsterark i full størrelse og en instruktiv syskole.Kristin Thorsnes og Ane Sund ble hektet på søm da de fikk egne barn. Thorsnes er frisør og makeup-artist, og har de siste årene blogget på www.heiltspesiell.blogspot.no. Sund er utdannet barnevernspedagog. I 2011 vant hun konkurransen Håndlaga i kategorien Barn for en av sine design. Anes bloggadresse er www.jubelbarn.blogspot.no.Rettelser Heilt Spesiell og Jubel. Sy glade klær til glade barn_opplag 1(pdf, 389,62 kB)

 • - Drawing Course
  av Gerald M. Ackerman
  771,-

  The Bargue-Gerome Drawing Course is a complete reprint of a famous, late nineteenth century drawing course.

 • - antrekk for alle anledninger
  av Anne Grethe Gaaserud
  358,-

  Også dukker trenger klær - året rundt! Av- og påkledningen er det viktigste og morsomste barna gjør for dukkene sine. Dette er en tettpakket bok med oppskrifter på dukkeklær til alle anledninger og hele året - både sydde og strikkede. Du finner alt fra undertøy og nattøy, festfine kjoler og lette sommerklær til tradisjonelle mønsterstrikkede plagg, tøffe parkdresser og koselige juleantrekk. Anne Grethe Gaaserud har strikket og sydd, og riktig boltret seg i fint garn, deilige bomullsstoffer og ikke minst alle de fine jerseystoffene som er å få kjøpt nå. Mange av plaggene kan mikses og matches til helt egne antrekk. Strikkede plagg, som jakker og gensere kan kombineres med sydde plagg som skjørt, bukser og tights. Her er også oppskrifter på tilbehør som sokker, votter, skjerf og luer.Plaggene passer til Baby Born og Baby Born Sister, og tilsvarende dukker som måler ca. 43 cm. Det er grundige strikkeoppskrifter og gode sømbeskrivelser, samt mønster i full størrelse til alle plaggene.

 • - Recipes and crafts for the countdown to Christmas
  av Laura Fleiter
  194,-

  Make it a December to remember - recipes, craft projects and inspiration for the magical season of Advent.

 • av Ernest Norling
  164,-

  Perspective is easy; yet, surprisingly few artists know the simple rules that make it so. Remedy that situation with this simple, step-by-step book, the first devoted entirely to the topic. 256 illustrations.

 • av Sony Picture Consumer Product
  294,-

  Feel the magic of Outlander at your fingertips with this officially licensed book of knitting: twenty patterns inspired by the hit series from STARZ and Sony Pictures Television, based on Diana Gabaldon's bestselling novels. From the Scottish Highlands to the courts of Versailles to the eastern shores of North America, the TV show Outlander brings to life in gorgeous detail the epic love story of Jamie Fraser and Claire Beauchamp Randall Fraser. But beyond the drama and passion, what has captured fans' imagination the most are the rustic knits worn on the show. Now knitters of all skill levels can recreate them with twenty projects for apparel, accessories, and home décor that take inspiration from memorable episodes. Knit the capelet cowl that Mrs. Fitz gives to Claire at Castle Leoch, warm your feet with Clan Mackenzie Boot Socks, swaddle your bairn with the Mo Chridhe Baby Blanket, and dress your Jamie in a warm waistcoat. From chunky knits to Celtic cables, each project includes a clearly written pattern, gorgeous photography, and scenes from the set. A love letter to the fans, Outlander Knitting will have you wishing you could time travel to the Highlands.

 • - The Complete Coverstitch Sewing Guide
  av Johanna Lundström
  294,-

  The ultimate coverstitch guide to help you master the coverstitch machine and create beautiful, professional-quality, garments. Fully illustrated step-by-step instruction on everything from hemming knits and sewing necklines to jeans making and sewing underwear. Includes chapters on accessories, needles, thread and troubleshooting.

 • av Christi Johnson
  247,-

  Mystical Stitches: Embroidery for Personal Empowerment and Magical Embellishment is an enchanting book written by Christi Johnson. Published by Workman Publishing in 2021, this book takes you on a journey into the world of embroidery, but not just any embroidery. Johnson weaves together threads of personal empowerment and magical embellishment, creating a tapestry of knowledge that is as fascinating as it is practical. As you delve into the pages of this book, you will discover the power of embroidery as a form of self-expression and personal development. The book is a treasure trove of information, tips, and techniques that will help you unlock your creative potential and transform your embroidery projects into works of art. Mystical Stitches is not just a book, it's a journey, a journey that will inspire, empower, and enchant you. So, pick up your copy today and let the magic of Christi Johnson's Mystical Stitches take you on a journey of discovery, empowerment, and magical embellishment. Published by Workman Publishing.

 • - An Illustrated Compendium of Adhesive Ephemera
  av Odd Dot
  274,-

  A beautiful collection of sticker ephemera for the modern-day crafter, scrapbooker, art lover, or for anyone who just loves stickers.

 • - 20 Nordic Designs for All Year Round
  av Niina Laitinen
  217,-

  20 beautifully designed sock patterns for experienced knitters themed on the four seasons.

 • - sy drømmegarderoben
  av Mari Melilot
  404,-

  Med denne praktiske syboka kan du sy noe som passer helt perfekt til akkurat din kroppsform. Enten du er liten og tynn, størrelse 4XL eller du er en kombinasjon av størrelser, får du hjelp til å skreddersy dine egne drømmeplagg. Her er oppskrifter på stilige og tidløse basisplagg, der grunnoppskriftene danner utgangspunkt for ulike varianter av plagg. Enkle topper, et A-formet skjørt, bukse med smale eller vide ben er alle sammen plagg du vil elske å sy og bruke. Alle oppskriftene har enkle trinn-for-trinn-beskrivelser og mønsterark. I tillegg får du Mari Melilots beste knep for hvordan du forkorter, forlenger og tilpasser plagg, hvordan du syr krager, lommer, glidelåser og mye mer. Boka er lagt opp slik at en nybegynner skal kunne lære seg å sy klær fra bunnen av og bruke boka som et oppslagsverk, mens den mer erfarne kan kose seg med detaljer og passform, og bygge opp en hjemmesydd garderobe.

 • av Sarah Simblet
  315,-

  Sarah Simblet unveils the extraordinary construction of the human body and celebrates its continuing prominence in Western Art today.

 • av Britt Solheim
  358,-

  Å selv sy skinnfell er å lære seg et gammelt håndverk, å ta vare på tradisjon og kulturarv og å skape noe vakkert, som også er like godt å sove under som for hundre år siden. Boken er en lærebok i skinnfellsøm. Har litteraturliste.

 • - The complete step-by-step guide
  av Johanna Lundström
  315,-

  The ultimate guide to sewing your own jeans. Take your skills to the next level with the help of clearly illustrated, step-by-step instructions and easy to follow techniques. Using home sewing equipment and with multiple assembly options, the detailed tutorials in Sewing Jeans are geared towards both beginners and more experienced makers.

 • - A Spiritual Path to Higher Creativity
  av Julia Cameron
  274 - 344,-

 • - To Create is to Destroy, Now With Even More Ways to Wreck!
  av Keri Smith
  143,-

  Wreck This Journal is a captivating book authored by the talented Keri Smith. Published by Penguin Books Ltd in 2013, this unique piece of literature invites readers to explore their creative side. The book belongs to the genre of interactive and self-help books, challenging the traditional notion of keeping a journal. Smith encourages her readers to think outside the box by offering a variety of prompts that inspire artistic expression and self-reflection. The author's unconventional approach to journaling has made Wreck This Journal a must-have for those seeking a novel way to express themselves. The book is a testament to Keri Smith's creativity and Penguin Books Ltd's commitment to publishing innovative literature. Dive into this remarkable journal and let your creativity run wild.

 • - A Guide for the Realist Painter
  av James Gurney
  224,-

  A researched study on art's most fundamental themes, Colour and Light bridges the gap between abstract theory and practical knowledge.

 • - Sketch and Paint Your Way Through the Creative Year
  av Lorna Scobie
  220,-

  365 Days of Drawing is an inspiring book by Lorna Scobie, a renowned author in the art world. Published in 2018 by Hardie Grant Books, this book is a must-have for anyone with an interest in drawing, regardless of their skill level. The book is structured as a year-long journey of creativity, with daily drawing prompts and exercises to inspire and engage the reader. The genre of this book is art and creativity, offering a unique blend of fun and education. Each page of the book is a new opportunity to explore your artistic side and improve your drawing skills. The publisher, Hardie Grant Books, is known for its high-quality publications in the UK and this book is no exception. 365 Days of Drawing is not just a book, but a journey that will inspire you to pick up a pencil and start drawing, every day of the year.

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.